uppdatering, semester

Oj, så skönt det är med semester... det blev ingen sthlm den här gången, så dyrt det var och det fanns nästan inga biljetter kvar, så i september/oktober blir det istället.  Max har ju blivit så stor så jag måste åka så snart jag kan.
I förrgår (måndag) började jag mitt nya liv, jag och jossi tränade och gud så skönt det var, efter det mös vi hela dagen hemma hos henne, vädret var inget vidare och det var verkligen en suoer mysig dag. Igår firade vi Vilgot 6 månader, stor pojk har han blivit nu, och han springer som en dåre i lägenheten i sin lilla springstol. han e så fruktansvärt söt. Marlene och Sandra och lilla Freja kom också för att fira... Vi åt en god lunch och lekte med dom små..
På eftermiddagen körde jag till landet "Klasaröd" ja landet... det är verkligen landet, men där e så underbart... och vacker natur, det ända som härs är en bilmotor långt långt bort och alla gräshoppor som gömmer sig i alla sädesslag.... Jag körde upp själv till farmor, min faster och kusin och 2 timmar senare kom mamma och pappa och cilla. Vi gick ner första omgången och kastade i burarna, för här skulle det fiskas kräftor.. vi gör det varje år, vi har en fin kräftdam på gården som vi för många år sedan döpte till "slörpan".... passande namn va. Sen delar vi upp dom och några dagar senare kokar vi dom och sen äter dom... det är så himla gott, vi har verkligen blivit bortskömda med svenska kräftor varje år. Vi gick upp och åt en god köttfärslimpa... riktig husman... och sen tog vi och svirade om till mjukiskläder och packade picknickkorgen, med kaffe och farmors bullar, sen tillbringade vi hela kvällen nere vid slörpan och fiskade gång på gång på gång... vi fick väll en 300 st.... mmmm, vad jag längtar tills dom ska ätas.
Jag sov över i klasaröd med farmor och faster och i morse tidigt tog jag bilen upp till Göteborg till Syster och Filip. Landande här vi 11.00 i morse och sen dess har jag tagit en lååååång dusch, jag och syster har varit på staden och shoppat lite, och ätit en jättegod sallad, nu r vi hemma igen och vi har precis färgat Lotta´s hår.. och ska bli blondi....  haha... vi får se hur hon passar i det... ni ska få bild... =)
Ikväll blir det utgång.... vilken slags utgång det blir, får kvällen bestämma... inga planer, men vi börjar hemma och sen vidare till casinot där filip är barchef, sen får vi välla se.....som dom säger här i götet.
Jag ska vara här till fredagmorgon och sen kör vi hemmåt al tre för på lördag är det bröllop som gäller, min fina nästkusin gifter sig... det ska bli såååå skoj.

Näää, nu ska vi se vad syster har i barskåpet...
Bilder kommer när jag kommer hem igen, kan inte få över dom på denna datorn... kan förresten se om jag hittar ett fint fotto på syster och Filip.



fina dom e va....
nu ska lotta skölja av håret... haha får se hur det blir... innan såg hon ut som bilden ovan..

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0