Hösten

Vad har ni hittat på idag?? Jag har haft en väldigt lugn dag på jobbet iallafall, och snart ska jag köra hemmåt till Linda, för massage och fotbollskväll!!!
Imorgon ska jag inhandla alla detaljer till lördag, till min fina klänning. Så det blir att göra stan efter jobb i morgon.

Älskar ni inte också sådanahär dagar, då vädret är skit och man får absolut ingen ångest av att bara krypa upp i soffan och mysa. Jag älskar det.
Imorgon hörde jag att här i skåne ska det blir rikigt varmt imorgon, upp mot 25 grader. Det är ju inte fel...synd att man jobbar, annars hade det ju blivit playan sista gången för detta året.
Jaja, jag ser verkligen fram emot hösten, jag älskar hösten..


Så fina färger kommer hösten att ge oss att njuta av, man kan ju inget annat än att längta

Puss puss


Klänningen

Vi hade en supermysig kväll igår.. Massa Tacos och mys.
Snart ska jag bege mig till jobbet, ska fakturera lite innan.
Ska hem till Linda och få en riktigt hård massage, det behövs verkligen. Och vi ska titta på fotbollen, Kajsa kommer nog förbi, så det blir en riktigt girlsnight.
Jag provade klänningen jag ska ha på mig på lördag, den satt som en smeck, så jag kommer bli så fin.. hehe =).
Nu ska det bara fixas lite detaljer till outfiten.
Aaaaa, älskar bröllop.

Nu har jag äntligen beställt hem ett nytt kvitto på min telefon, så nu kan jag snart skicka in alla papperna till försäkringsbolaget, så jag kan få ut en ny mobil. Gött Gött.

Ha en underbar dag, för det ska jag försöka att ha.
PUSS


Tacokväll

Mmmmm, ikväll ska jag avnjuta en Tacokväll med goda vänner.
Det ska bli riktigt mysigt.

Funderar fram och tillbaka, drar fördelar mot nackdelar, hmmm, hur ska jag göra, med mitt ganska stora jobberbjudande.. och det andra jobbet som jag funderade på, ska jag säka det, hur ska jag göra.. jaja, imorgon måste jag ha bestämt mig, har en del samtal att ta tag i imorgon.
Fakturering ska göras, och skicka in alla uppgifter till försäkringsbolaget, för min stulna telefon, ja...en ny vecka helt enkelt, och den börjar med storm...

Lördag är det bröllop igen, sista bröllopet för denna sommaren, det ska bli så himla skoj...fast jag får gå dit själv, men det kommer bli riktigt fint... det är min äldsta vän som gifter sig, så det kommer bli mycket tårar...och det blir nog inte mindre tårar, med tanke på alla känslor man har inom sig, alla blandade känslor, osm jag inte rikitgt än har full kontroll över. Allt kommer nog att komma över en. Men jag har mina underbara vänner där, och vi kommer ha en sketrolig kväll, och Jessica och Ante kommer få en dag dom aldrig kommer att glömma.
Gud, så fina nu kommer att vara... jag längtar så, efter att se henne komma gående mot altaret.. Aaaaa, jessi, som jag höll hårt i handen när vi gick till vår första skoldag i 1 klass.
Vi kommer alltid vara vänner. Det vet jag.

iallafall så ska ni få en ordentlig genomgång om hela bröllopet på söndag... eller kanske måndag...
På söndag ska jag till Danmark och sitta hårmodell, i en kurs, det ska bli jätteskoj, jag kommer att bli sååå fin i håret. Så måndag blir nog bättre... jaja.. vi får se.

Nää nu blev det för mkt babbel... skriv gärna något, det är ni hemskt dåliga på *blink*

Puss pusss


Tjohoooo

Vår fina häst Super Staro vann igår i Montes.... han e ju bara för Bäst...första starten och första vinsten, detta kommer bli bra...
Nu ska vi bara heja fram Plast morfars häst...Spring Erom..det är precis vad han ska göra..

Puss


Spring Erom

Idag är det en väldigt lugn och skön dag här nere på näset, det kom precis en liten regnskur och man är så nöjd att man sitter inomhus.
Ikväll ska jag servera på en kräftskiva nere i falsterbo, ska bli intressant... kräftskiva är ju inte det fancyaste man kan jobba på... slabb, slabb och åter slabb, och massa kladd kladd... jaja, blir bra pengar iallafall.
Tycker ni att det känns som fredag idag?? Det tycker verkligen inte jag, vet inte varför, känns som en vanlig dag.. vardag... men det är väll för att man aldrig känner sig helgledig, jobbar ju varje dag, så nu kanske det har blit så att man inte har koll, känslan har inte koll längre på vad det är för dag.. haha.. jag vet inte..
imorgon är det åter jobb, 12 timmar idag, 12 timmar i morgon, och 5 timmar på söndag, sen är det måndag igen, och då börjar vi om. fast jag jobbar så som jag gör, så har jag hunnit med att göra precis vad jag känner för dom senaste veckorna, jag hinner verkligen med allt som jag vill hinna med.. då känns det som att man inte Bara jobbar, utan att man faktiskt har ett liv. Vilket jag har!!
Hästen startar i Danmark i dag i Montes... alltså att man sitter på ryggen när hästen travar, istället för att sitta i sulki bakom.. han har aldrig gjort det innan, så det ska bli spännande och se hur det går. Mamms och papps är där och hejar fram honom, själv väntar jag på att dom ska ringa, vilken sekund som helst, för loppet går nämligen nu.
På tal om hästar, Plastmorfars häst ska vara med i Derbyt.. så roligt för honom.. den heter "spring erom" så heja på den.

Spring Erom...visst e han fin... så om alla kan hjälpas åt och heja fram honom i Derbyt i morgon, så blir jag jätteglad.

Näää, hejdå på er.
Puss

glömde ju

Jag glömde ju berätta att jag fick ett väldogt intressant samtal innan ikväll, ett jobb-erbjudande... det lät riktigt bra och jag var i extas när vi la på.... men jag måste samla mig lite, tänka på det över helgen.. sen får vi se, vad jag kommit fram till..
Men jag blev sååå glad. Jag börjar verkligen få ett NAMN här nere på näset... super skoj..

Ja, det var bara det jag ville säga.. egentligen mkt mer, men jag kan inte säga för mycket ...
Puss igen
Puss extra mkt till dig

halloj

Hej mina kära läsare. Ligger här i min säng och försöker skriva utan höger pekfinger.
Jag ska förklara...
Igår förmiddag. fixade jag till lite i trädgården, vi har så fina roser i trädgården, och jag skulle ge mig på att klippa ner en rosbuske, som finns på framsidan av huset... det gick mkt bra, tills jag tod en kvist och klippte den, och då smachade en annan kvist rätt på mitt lilla pekfinger och en tagg for rätt in under nageln på mitt pekfinger... ja jävlar vad ont det gjorde..
jag försökte få ut den, men det gick verkligen inte. Så jag bokade in en tid nere på näsets läkargrupp, avbokade mina behandlingar jag hade...(är man massör, så är man i stort behov av sitt pekfinger=) ) En sköterska tittade på det, pillade lite. och satan vad onte det gjorde, och tro mig...jag tål smärta... men detta gjorde för ont. Fick en tid hos läkaren, han insåg snabbt att han inte kunde få ut den, en anna läkare tittade, han insåg att dom fick skicka mig till hand-kirurgen på mas... sååå jag tog bilen in till malmö...akuten... som tur var så gick det väldigt snabbt tills läkaren kom, hon kikade lite, funderade... och till sist sa hon att vi måste bedöva och göra ett snitt, så det gjorde vi... två bedövningar, och det var den värsta smärtan jag varit med om.. tårarna kom... efter 20 minuter hade hon fått ut 3 småflisor, och en stor tagg på 6mm som satt i mitten av fingret.. alltså väldigt långt in... den satans lilla taggen hade gjort att det gjorde sååå ont... så nu är den borta, så skönt, men mitt pekfinger är fortfarande lika stor som min tumme... ser inte riktigt klokt ut.. haha, men ont gör det inte längre.... Jävla tagg...
Så däeföe tar det lite lång tid att skriva detta inlägg... =)

Ooooo jag har shoppat massor denna veckan, eller inte massor kanske i era ögon men massor för min lilla plånbok, och jag är så nöjd.. imorgon ska jag hämta mina skor som äntligen har kommit, jag har väntat i 5 veckor... nu är dom mina.... dom är stencoola.
kommer ni ihåg dom:
Klackskor i partymodell
snygga va!!!!!!!!!
Imorgon ska jag fortsätta i trädgården, det är så mysigt att gå och fixa.. det blir så fint. Rosenbusken ska få sig en rejäl omgång... pay back time... med handskar.

Vet ni vad, dom senaste veckorna har jag ställt klockan på senast 7.30 varje dag, vet ni hur underbart det är????
Dom flesta dagarna börjar jag 12.00... och det är så underbart att gå upp på morgonen, ta det lugnt, göra det man vill, springa en runda, städa lite, eller bara va... jag älskar det, och jag ska försöka att fortsätta med det. Prova det... ni kommer att älska det. Nu är jag ju morgon människa ändå, därför är det kanske lättare... men så tidigt har jag aldrig gått upp innan när jag har börjar så sent...

Jag har försökt att ladda upp mina bilder från min mobil, men det går inte så bra, ska klura lite till på det i morgon...så ha tålamod.

Pussar på er..


80år

Igår var en riktigt skön dag, vi hade ju firat farmor ute på landet hela torsdagen, lilla farmor fyllde 80år. Så öppet hus en hel dag med 70 goa gäster, tar lite kål på en. Igår vaknade man på landet, den känslan är underbar, med min syster yster bredvid mig. En late-dag blev det på landet, och det var underbart. vid 14.00 tiden åkte vi hemmåt och det blev en 30 minuters paus, och sen in till stan och johanna, förfestade lite inna tjejmiddagen hemma hos Caroline, från klubben. Ja en riktigt riktigt lyckad kväll hade vi, med massa bubbel och Rosé och fantastisk italiensk hemmalagat mat.
Jammi... när vi var lagom i gasen åkte vi till Koi. Riktigt roligt hade vi det, inte så värst mycket folk, men vi dansade och hade jäkligt skoj. Vid 3 tiden tog vi taxi hem johanna.... IDIOT-TAXI.... Vi stannade uppe en stund och gick och la oss vid 03.30... Jag och johanna hade en kanonkväll, det var längesedan vi var ute tillsammans, vi var det så mycket förr... lite mer sånt gumman. Kanske redan ikväll.... haha..
Har suttit på jobb sen 07.30, alltså inte så många timmars sömn inatt, men som tur ät lyssnade nog gudarna på mig....det blev en väldigt lugn dag.. eller kanske inte ska säga för mycket, jag har två timmar kvar här.
Sen skulle jag egentligen ätit middag med en god vän, men det blev inställt, så en hemmakväll blir nog lagom idag, om inte johanna ringer sen och vi sticker ut, vilket är en ganska stor chans.. så några timmar på locket passar nog bra när jag kommer hem.
Imorgon är det mormors tur att bli firad.... 80 år hon också. Öppet hus hela dagen, så det blir full rulle imorgon me, mysigt när hela familjen samlas... I Oktober förra året så åkte vi iväg på en resa till Cap Verde med hela släkten på mammas sida... vi blev 34 st... och vi var iväg en hel vecka... tillsammans allihop. och vi hade det så underbart... den resan gjorde vi för mormor fyller 80 i år, så firad har hon redan blivit.... men imorgon ska det firas ännu mer.
Lilla farmor och mormor 80 år....

Enkla boots

Enkla bootsEnkla boots

Vad tycker ni, ska jag klicka hem dom???

Det kommer mera

Det kommer lite uppdatering lite senare idag, först ska jag jobba 9 timmar efter 2,5 timmes sömn inatt, Men jag ska inte klaga, för vi hade en sjukt rolig kväll/natt, eller hur tjejer!!! Så några kannor kaffe, så att locken håller sig öppna, och en bit mat i magen, sen är jag fit for att möta fighten på Klubben.

Som sagt, mer kommer i eftermiddag.
Tjao


bojkottning

Jag och linda bojkottade Malmö-festivalen, det var så mycket roligare förr när man sprang runt med sin häxblandning på gatorna och tjuvrökade, gick på tivolit, och såg alla pojkband som spelade på stora scenen.. ja det var tider det.
Igår blev det en 2.5 timmes lunch på jensens, där vi hann med ett antal glas vin, vi pratade och hade det riktigt mysigt, medans det blev bara mer och mer folkpackat på gatorna...
Efter det, tog vi en sväng till 60-tals tältet, riktigt mysigt och bra musik, där satt vi i nån timme, och drack ännu mer... haha... vi blev mer och mer på lyret... kl. blev 9 vi begav oss till stortorget och tittade på A camph, men beslutade oss för att vi var gamla nog att åka hem vid 21.53 bussen... Vi hade en underbar dag!!
frukost och Massage med Linda, sen körde vi och hämtade alla fina varor som alla beställt på mitt homeparty med Living and Room,,, det var inte lite varor det... och massa fint fick jag packa upp.
Sitter inne hos mamma nu och tittar på när hon packar upp sina fina saker, medans maten...fläskpannkaka....(jag vet, jag borde inte, men det är ju såååå gott) står i ugnen.. Tema-kväll idag på jobb: svensk gourmet afton... ska bli skoj skoj.. börjar 16.00.
Imorgon åker vi till landet för att fira min underbara farmor som fyller 80. Vi ska ha öppet hus för henne hela dagen, så det kommer att bli en såndär underbar dag... På fredag åker vi från landet, och på kvällen är det tjejmiddag hos nyfunna vännen Caroline...det ska bli såååå skoj.
Nä nu ska jag hjälpa mammisen..

Pussar på er

frosseri

Vi har blivit bjudna på en fantastisk helg uppe i kungsbacka... Vi har blivit så bortskämda, och vi har haft det så underbart..
Fantastisk mat, underbara människor, och inte minst sagt vackert..
Finns inte så mycket mer att säga. Tack familjen Svensson, för en helg vi sent kommer att glömma.

Idag är jag ledig...och mysigt har jag haft det, tog en morgonrunda på cykeln till Linda, där vi drack kaffe i 3 timmar, sen cyklade jag hemmåt igen, men ny energi och tog tag i en massa samtal jag var tvungen att göra, planerade, och checkade av. Nu sitter jag här, ska snart ta och gå en lång-runda med mig själv, sen är det träning ikväll. Skönt att komma igång igen efter denna frosseri-helg. Ikväll blir det nog deep-talk med en go vän. Imorgon är det jobb igen och sen Malmö-festivalen, måste ju trotts allt åka in och känna dofterna, stämningen m.m. Det ser vi fram emot.

Nääää,..... Hejdå

veckan som gått

Så hemskt dålig jag är på att uppdatera... sorry, jag har fortfarande inge internet på min dator. Så nu snor jag mammas en stund för att göra ett inlägg till er...kära läsare!!

Vart ska jag börja, jaja, skrev ju senaste i söndags, så vad har hänt sedan dess.
I måndags började ju jobbet igen, back to normal. Vilken påsättning jag fick på jobb, haha... massor att göra... bra start. På kvällen samlade vi ihop ett stort gäng och cyklade ner till collins sten och grillade och spelade brännboll, en helt underbar kväll helt enkelt, och grabbarna tog ett dopp i havet. Jättemysigt hade vi. Efter det, tog jag min cykel på en lång runda i höllviken, behövde vara lite fär mig själv, och det var väldigt skönt att bara cykla runt, utan att ha något mål.
I tisdags var det jobb igen, efter jobbet var jag helt slut så jag la mig i mammas och pappas soffa och satte på en film, mysigt, hästen startade på jägers, så mamma och pappa var där.
Syster och henns Filip, åkte hem i Tisdags, och vi har haft så mysigt tillsammans dom dagarna dom är hemma. och imorgon ses vi igen, men det återkommer jag till.
Nu till Onsdag... Jobb Jobb Jobb, och sen viktväktarna... nu när jag har kommit en bit på vägen, är det dax för lite mer seriös viktnedgång och träning, så VV blir perfekt.
Igår var det ännu mera jobb,,,, ja ni känner väll mig på den fronten nu, så ni blir inte förvånade, antar jag... 3 pass i torsdags. 600spänn på 4 timmar på kvällen, det tackar vi för och dom har jag shoppat upp idag, men det återkommer jag också till. När jag kom hem vid 22.30 igår, satte jag på Sex and The City på datorn... den är bara så bra... sen slocknade jag. Imorse ringe klockan helt för tidigt tyckte jag, första gången på länge jag verkligen var riktigt trött, trotts jag fick sovmorgon till 9. Ner till spelabäcken, två behandlingar, mötte upp Josie för lunch på Mimmas i Vellinge, en god sallad förtärade vi... Sen till hur jag shoppade upp mina pengar från igår.... Josies faster driver en klädesbutik med bla. Odd Molly m.m.... Så ni kan ju förstå hur galna vi blev när dom hade 70% på mkt. Sååå, två klänningar har jag lagt undan till imorgon, så då ska jag hämta dom fina... =)
Nu är jag hemma, som jag redan har sagt. Ska snart iväg och ha en behandling till innan jag börjar jobba på norells kl. 17.30..kanske kilar in till Malmö efter stägning och tar ett glas vin med Anna... får se hur sent det blir... Imorgon är det träning 9-10, och sen ska jag hämta mina klänningar i Vellinge, sen beger sig familjen till Göteborg över helgen, vi ska på en stooooor kräftskiva med Filips familj m.f... övernattning på vandrarhem ute på landet... underbart.. och sen brunsch på söndag och en lite guidad tur... vi ska ha det sååå mycigt och lära känna så mycker nytt folk... Gud vad jag behöver detta.. längtar.
Så... där fick ni en liten snabbuppdatering på veckan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
underbart att höra din röst igen
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu ska jag bli fin.
Pussar

sista dagen på semestern

Bröllopet var så vackert igår.. och dom var så fina. Fest in på småtimmarna, ja allt var bara sååå bra.
Nu när man har varit på 2 bröllop denna sommaren och det väntas ett till, kan man ju inte låta bli att tänka på sitt eget bröllop som någongång kommer att ske.... Jag längtar verkligen till den dagen, då jag ska bli någons själfrände, någon som kommer att älska mig villkorslöst.. Någon gång kommer det att hända, och jag är glad att jag har den dagen framför mig...och jag hoppas det dröjer ett litet tag till, så man kan fantisera och hinna längta ännu mer.*myser med tanken*
Ett underbart bröllop igår helt enkelt, och vi fick ju reda på en hemlis också... att dom väntar sitt andra barn... all lycka till Jimmy och Sandra.

Idag blev det sovmorgon till 11.30... en stoooor frukost med hela familjen och sen blev det en dag vid poolen.
Vi har även äntligen begravt lilla chippen...vår älskade hund som vi fick avliva i höstas... nu äntligen har han fått en fin plats i mammas och pappas nyrenoverade trädgård, mellan två träd, i skuggan, där han älskade att ligga och vila. vi målande en stor sten, vit... och skrev Chip i beige och målade rosa hjärtan på den, den ligger och vakar över honom.
Lilla chippen, som man saknar honom ibland, när man kommer hem till moren och faren, kom han ju alltid springande till grinden, han trodde att alla gäster kom för hans skull.... han var så söt... han var en glad och sprallig hund ända in till det sista.
Jag har tagit massa fotton på allt... men när jag får internet på min dator så kommer alla bilder upp som jag tagit...LOVAR,... ni får stå ut lite till.

Jag har varit ute och sprungit en runda idag... väldigt skönt... Nu börjar träningen på allvar.
Sen blidde det ett dopp i poolen med mammi...vi försökte spela volleyboll hon och jag, men det gick inge vidare... haha..
Så nu sitter jag här i morgonrock och en handduk på huvudet och myser i soffan, med fotboll på tv...

Imorgon börjar jobbet igen... det var den veckans semester...Men den har varit skönt..
Imorgonkväll ska vi samla ihop ett gäng och ha volleyboll turnering här hemma... det ska bli sketskoj.. Så det ska jag fixa ikväll..ringa runt m.m... Lotta och Filip är ju fortfarande hemma, så det blir extra skoj.

nej nu ska jag in till mig och fixa mig, sen cyklar vi ner till byn och äter...

Det har hänt en del idag som sagt.

en jobbig dag




Jessicas Möhippa

Det blev en väldigt lyckad dag igår.... jag, syster och filip körde 6.00 på morgonen från Göteborg till Malmö där jag och massa vänner skulle "ta" jessi...det var dax för hennes Möhippa.
Vi åt en fin frukost hemma hos henne-skumpa
Hon gick på tipsrunda-skumpa
Vi gjorde paketleken, alla har med en present som representerar vänskapenmellan dom, hon gissar vem den är ifrån.
AfroJam på Forum- träningsvärk
Lunch i Rörsjöparken-skumpa,cider
Laserdome, 5 kamp-skumpa, cide
Knyte hemma hos Lina, skumpa, jäger, vin, cider
Massa lekar.....CENSUR....- ???????????????

EN RIKTIGT ROLIG DAG.
Jessi och jag har känt varandra sedan dagis-tiden, och det är underbart att se att hon är "först ut" av tjejerna.
Hon förtjänar allt det bästa.

Nu är jag vaken, och har ätit en god frukost, med flingor/fil/blåbär hemma hos mamma och pappa.

IDAG är det bröllop, min kära nästkusin ska gifta sig i Törringekyrka... det ska bli en riktigt rolig dag, det rä alltid lika skoj att träffa det gänget, vi har alltid så himla galet-roligt!

Så nu är det slappa i solen, mamma och pappa har fått igång poolen...underbart.

Jag har fortfarande ingen dator, och jag har fortfarande ingen mobil, men nu är jag inne hos mamma och pappa och lånar deras.
Så roliga fotton och sådant kan jag inte bjuda på just nu....surt..

Näää, nu ska jag ut i fina solen.

vilket meck det är

Nu är allt fixat och alla anmälningar, och spärrningar är gjorda... nytt kort är beställt, nu är det bara min försäkring som ska fixas, så att jag kan få en ny telefon. det är ju fasen vad mycket jobb det blir. Jag har hållt på hela dagen. Nästan =)
Idag har jag och syster och filip haft en underbar dag på askims badstrand, så varmt det var och massor av folk, och lite bränna har man fått... underbart skönt va det. Filip började jobba vid 4 så vi körde tillbaka till stan och lämnade av honom på casinot och jag och syster körde och handlade lite gott för kvällen, Ikväll blir det en lugn myskväll. 2 systrar, bra film, packning, massa frukt... en toppenmysig kväll helt enkelt.
Ska köra ifrån 6.00 imorgonbitti, för en fullspäckad dag i malmö.
Nu ska jag ta en vaaaarm & lååååång dusch, sen blir det filmmys i bäddsoffan.
Så skönt det har varit att komma ifrån några dagar. Jag känner att för varje dag som går kommer gamla carro tillbaka, sakta... men jag växer för varje dag... jag funderar mkt... könner efter mkt... och under tiden kommer man fram till saker och ting och... jag BÖRJAR hitta mig själv igen.... men det kommer ups and downs hela vägen... man i slutet ska det bara vara ups... thats it.

ta hand om er alla underbaringar.
kommentera gärna, ni börjar ju faktiskt bli fler och fler som hittar hit.
Kramar om er

Ohhhh, just det... tog massor av fotton igår och under kvällen.... men som ni förstår är dom bilderna borta... pga att jag tar alla bilderna med telefonen....

stolen phone

Natten bestod av en jävla massa samtal till polisen och telenor, min Mobil är stulen.... hela mitt liv var i den... och då menar jag verkligen det, hela mitt företag, fakturaunderlag, bokföring. kundregister, schema, bokningar.... usch fy tusan, vad jag kan avsky människor ibland, hur kan man bara ta en sak från någon annans väska... den är min, inte din.... MIN...När jag anmälde min stulen, så hade dom fått in ett tiotal anmälningar, så jag var inte ensam... det var ett gäng där, som hade stenkoll på varandra, och jag vet vilka, det är det som irriterar mig mest.... FAAAANNNN, vad jobbigt detta blir.
Jaja, bara att börja ta tag i det direkt..
Hoppas ni haft en bättre natt än mig

uppdatering, semester

Oj, så skönt det är med semester... det blev ingen sthlm den här gången, så dyrt det var och det fanns nästan inga biljetter kvar, så i september/oktober blir det istället.  Max har ju blivit så stor så jag måste åka så snart jag kan.
I förrgår (måndag) började jag mitt nya liv, jag och jossi tränade och gud så skönt det var, efter det mös vi hela dagen hemma hos henne, vädret var inget vidare och det var verkligen en suoer mysig dag. Igår firade vi Vilgot 6 månader, stor pojk har han blivit nu, och han springer som en dåre i lägenheten i sin lilla springstol. han e så fruktansvärt söt. Marlene och Sandra och lilla Freja kom också för att fira... Vi åt en god lunch och lekte med dom små..
På eftermiddagen körde jag till landet "Klasaröd" ja landet... det är verkligen landet, men där e så underbart... och vacker natur, det ända som härs är en bilmotor långt långt bort och alla gräshoppor som gömmer sig i alla sädesslag.... Jag körde upp själv till farmor, min faster och kusin och 2 timmar senare kom mamma och pappa och cilla. Vi gick ner första omgången och kastade i burarna, för här skulle det fiskas kräftor.. vi gör det varje år, vi har en fin kräftdam på gården som vi för många år sedan döpte till "slörpan".... passande namn va. Sen delar vi upp dom och några dagar senare kokar vi dom och sen äter dom... det är så himla gott, vi har verkligen blivit bortskömda med svenska kräftor varje år. Vi gick upp och åt en god köttfärslimpa... riktig husman... och sen tog vi och svirade om till mjukiskläder och packade picknickkorgen, med kaffe och farmors bullar, sen tillbringade vi hela kvällen nere vid slörpan och fiskade gång på gång på gång... vi fick väll en 300 st.... mmmm, vad jag längtar tills dom ska ätas.
Jag sov över i klasaröd med farmor och faster och i morse tidigt tog jag bilen upp till Göteborg till Syster och Filip. Landande här vi 11.00 i morse och sen dess har jag tagit en lååååång dusch, jag och syster har varit på staden och shoppat lite, och ätit en jättegod sallad, nu r vi hemma igen och vi har precis färgat Lotta´s hår.. och ska bli blondi....  haha... vi får se hur hon passar i det... ni ska få bild... =)
Ikväll blir det utgång.... vilken slags utgång det blir, får kvällen bestämma... inga planer, men vi börjar hemma och sen vidare till casinot där filip är barchef, sen får vi välla se.....som dom säger här i götet.
Jag ska vara här till fredagmorgon och sen kör vi hemmåt al tre för på lördag är det bröllop som gäller, min fina nästkusin gifter sig... det ska bli såååå skoj.

Näää, nu ska vi se vad syster har i barskåpet...
Bilder kommer när jag kommer hem igen, kan inte få över dom på denna datorn... kan förresten se om jag hittar ett fint fotto på syster och Filip.



fina dom e va....
nu ska lotta skölja av håret... haha får se hur det blir... innan såg hon ut som bilden ovan..

Puss på er

känslor

Min näst sista dag på jobbet innan semester 1 vecka, det ska bli så underbart. Ska upp till Sthlm och hälsa på mina underbara vänner och ev. till götet och hälsa på systeryster som är hemma från Norge nu.
Det kommer bli en komma ifrån vecka, komma ifrån allt som händer just nu...sen när jag kommer tillbaka, hoppas jag allt går lite lättare. Vet inte alls vad jag ska förvänta mig, ena stunden ser jag fram emot allt, andra stunden får jag panik i frustration och vet inte vart jag ska ta vägen. Hur ska jag hantera allt? Hur gör man? Vad kommer händå? Jag känner mig helt tom, och när jag väl känner något så känns det som jag ska spricka av alla känslor som svammar över, helt plötsligt, utan varning.
Så det ska bli skönt att komma iväg, hade mer än gärna velat att det skulle varit ett par veckor till... så skönt det hade varit att bara åka iväg till värmen, helt själv, med bara mig, utan någon annan...... Men plikten kallar.

Ikväll är det fest fest hos kusinvitamin som fyller 18 idag. Det ska bli trevligt. Sen är det utgång med Milla. Oj vad det behövs.

Puss Puss

RSS 2.0