Homeparty

Imorgon kommer Caroline från Living and Room hit. Homeparty... vi blir 11-14 tjejer här hemma, det ska bli så mysigt.
Tryck här så kommer ni till deras hemsida, dom har väldigt fina saker, så gå in och titta.

Detta köpte jag sist:

Fina Bambulycktor


Ljus med ljusstake och smycke ggr 3set

Jag har precis städat klart huset och gårr en runda i trädgården och klippt av några rosor från trädgården som ska pryda hemmet.. så nu är jag redo för tjejerna... hinner nämligen inte städa imorgon.


Rosor från vår trädgård. Dom är enormt stora och vi har massor av dom.

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag kära till jobbet.

Förresten, fick mitt packet från Nelly idag, så mycket snyggt.. tyvärr måste jag skicka tillbaka en del som inte satt som dom skulle. Men två par skor och ett par shorts och ett par leggings behåller jag.

Ha en underbar dag på stranden, för jag hoppas att ni är där nere och njuter av solen.

PUSSAR


Pics

BILDER FRÅN HELGEN:

Lördag kväll spenderade jag och älsk på Millenium med Mamma & Pappa,
Det blev en del Dry Martini´s & Mousserande

Maskerad Golf, jag utklädd som jordgubb, (inte världens bästa bild, men den bjuder jag på)
mycket mysig dag och underbart väder på banan,
Jag och Älsk blev 4:a av 40.

Prisutdelningen höll "svärfar" i.

BILDER FRÅN IGÅR:

Det har hänt mycket sen jag träffade honom sist, 2 veckor sen.
Han blir 5 månader den 2 juli.
Han går i sin gåstol........eller springer............

Han äter gröt.......

Han leker med mobiltelefoner........

Han sitter helt själv.........

Men lite då och då.... tippar han åt sidan.............

Han kan stå med hjälp............

OCH HAN PRATAR MASSOR......

Jättemysig förmiddag fick vi

Puss

Tillbaka

Nu är jag tillbaka, sitter hemma hos josíe och ville...Vi har ätt en god frukost med bullar och kaffe.
Nu är ville vaken, dax att leka igen.. Bloggar imorgon.
Puss


solen

Nu sitter jag här i soffan och det river fortfarande på ryggen efter stranden och solen... Det blev inget med Johanna ikväll, så tänkte slå upp ett glas vin till mig själv och sätta på PS I LOVE YOU... jag har faktiskt inte sett den, jag fick den med min Plaza tidning jag köpte tidigare idag.



Imorgon blir det heldag med jobb, börjar 07.45 och slutar 17.00.... sen blir det nog grillning med älsk på stranden om vädret tillåter. Vi får se, eller så blir det något annat mysigt. Ikväll är han och gör staden osäker med grabbarna... Jag hade verkligen också velat ringa tjejerna och gå ut på staden, när jag säger staden menar jag Malmö, men med tanke på att jag ska upp 06.30 imorgon, så känns det inte så lockande längre.

Ha en fin kväll
PUSS

utmaning

Strande var underbar, åkt ehem till mamma först på en snabb fika och sen cyklade jag vidare ner till stranden, det var jätteskönt, men efter 3 timmar började det blåsa ganska mycket, så då cyklade jag inom Pointen och köpte mjukglass med niosette, det är det godaste.... Jag tror att jag har fått lite färg på bakdelen idag, det känns nu när jag sitter här i soffan och lutar mig bakåt. Jaaaa, lite färg har det blivit... , jag hade bestämt mig att jag skulle ligga lika länge på båda sidorna, med tanke på att jag kanske inte får dom här tillfällena längre på ett tag,  men jag fastnade i en bok medans jag låg på mage och det var ju lite dumt, för då kan man inte bara släppa boken och vända sig och ligga på ryggen, jag försökte ligga på rygg och läsa, men det gick inge vidare, så det blev bakdelen som fick sol idag. Mysigt hade jag iallafall.

Jag har tagit på mig en enorm uppgift, jag har en kartong i garaget som innehåller, enormt mycket som jag har samlat på mig under alla åren, jag är en samlare och nu har jag äntligen bestämt mig att jag ska ta fotto på allt som jag kan slänga, så har jag ju det kvar ändå.. Där är ju så klart massor som jag än inte kan slänga, men lite i taget...



Den här ska ni få ta del av snart!!!
Jag måste bara hitta den bortslarvade sladden till min kamera, just nu tar jag alla bilder med min Iphone, men nu behövs nog min riktigt kamera... men sladden..... vart är den????

Jag hoppas den dyker upp...


Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen bege mig till jobbet, slutar tidigt förhopningsvis, så antingen blir det Millenium med Johanna eller så blir det hem till moren och faren som har P-Fest.

Älsk ska ha Lag fest med innebandyn..


PUSSA


Playan

Beach-väder deluxe....GISSA VEM SOM SKA NER TILL PLAYAN..... JO, MOI..
Ska ta med mig en bra bok, en skvallertidning och en massa vatten och musik i öronen.
Nu ska jag bli brun!!!

PUSS


MJ HAR LÄMNAT JORDEN

Michael Jacksson, king of pop har lämnat jorden....

 

 Bilder från aftonbladet.se

Visst känns det konstigt... lite obehaglig känsla i magen..

R.I.P

  


Värme

Vilken värme det har kommit till SVERIGE!!! Och jag älskar det... imorgon börjar jag inte jobba försen 17.00, och jag ska verkligen ta vara på den dagen, jag ska ta min cykel ner till stranden med bra musik i öronen och en bra bok. där ska jag ligga hela dagen... UNDERBART.... ska det bli. Man får ju verklkigen ta chansen när man får den, och samtidigt bor man 5 minuter med cykel ifrån en av sveriges finaste stränder. Jag älskar höllviken på sommaren, det finns ingen annan sommarort jag skulle vilja bo i, här är perfekt lagom mycket folk, inte så mycket turister bara precis sådär lagom.
Är så glad att vi hittade ett hus här nere som vi trivs så bra i. Jag är lyckligt lottad.

Nu sitter jag med ett glas vitt vin i handen och bara njuter av ensamheten, älsk cyklade ner till Puben för att träffa Kristian, jag har nyss kommit hem från jobbet, och all ensamtid nu på sommaren är guld värld, det är en helt annan sak att vara ensam på vintern, då det är mörkt och kallt och ruggigt, nä, då vill man ha någon nära som man kan krypa upp i knäet på...
Har suttit innan jobb och klickat hem lite, hmmm, men kan inte riktigt klicka hem allt, blir lite mycket. Börsen säger stopp. Så jag ska granska dom lite till, sen får vi se vad det blir.


Bjork Solid Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM Buddy 2 Shorts SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM Vea Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM Miranda SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM Frankie Metallic Playsuit SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM CL SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM Molly SEK 499, Koola Anna - NELLY.COM

Vad tycker ni, är det något ni hejar för? Ni kan klicka hem det här

Nu ska jag fylla på mitt vinglas, och krypa upp i min favvo hörna i soffan och titta på en romatisk komedi med Ryan Reynolds & Isla Fisher....

PUSS


Dagens Klipp

Idag på spelabäcken får vi besök av ca 10 gay-killar från USA som är hos oss och gör ett reportage för en tidning. Riktigt skoj att dom har hittat till oss. Så kl. 14.00 ska det knådas en massa, vi är 3 massörer så att det ska gå någorlunda snabbt, en erfarenhet rikare.. =)
Kl. 16.00 är det dax för nästa jobb. Norells. Räkafton, ska bli skoj.
Igår var jag och Linda ute och spelade golf, det var riktogt roligt afktiskt, att spela med någon annan än älsk och mamma och pappa,  så nu har vi gjort det som en tradition i sommar, en dag i veckan... tjhooo. Efter golfen åkte vi hem till Linda och Meck, där var även kusinen, och andra kusinen kom senare, SVERIGE-SERBIEN, Älsk var och såg den Live, jäklar vilken rolig match det var att titta på, och herregud vad bra dom är. Vänta bara, om några år har vi ett riktigt bra Landslag.
På Söndag ska jag och älsk vara med i en tävling på assatorps golfklubb, det är med utklädnad, bästa utklädnad vinner fint pris, ett damsett... Så har ni förslag på vad vi kan vara..?? Jag har några, men dom avslöjar jag inte riktigt än.

Med tanke på att jag har Noll inspiration idag så blir det  "dagen klipp" istället.




Nu ska jag ut i solen, innan det är dax för jobb idag igen.

PUSS PUSS

2003-2009

"Dom" säger att värmen är på väg, kan man lite pa dom... Det hade verkligen varit perfekt om det hade varit så, för denna veckan, är jag ledig två dagar, då jag jobbar kväll istället, och oj vad härligt det hade varit att få vara ute i solen och förnya sig med ny energi.
HOPPAS
Jag vaknade för 2 timmar sedan ungefär av värsta hostattacken, fortfarande inte helt frisk, förkyld och hostan ger sig inte. Och det är hemskt att få hostattacker på natten eller på morgonen när man egentligen inte ska vakna, men det är fan klart att man vaknar, och jag är ju som jag är att om jag en gång vaknat, kan jag inte somna om...
JAg tänkte berätta lite för er vad jag har varit med om efter studenten 2003.
Sommaren efter studenten jobbad jag lite som servitris och diskplockare/värdinna på Millenium i höllviken.. men det var bara under sommaren, I slutet av august åkte jag och Lissan till Spanien, Marbella en månad och pluggade spanska, Det var en riktigt rolig månad, och vi lärde oss mycket spanska, tyvärr håller man ju inte igång språket här hemma så nu kan jag typ inget...Men vi hade det underbart. Vi åkte ner på obegränsad tid, men det blev en månad med mycket fest och massa sol.
Jag började jobba på Espresso House på Mobilia i Malmö och i Köpenhamn, där jag fick min barrista utbildning. Jag jobbade där från Oktober till april ut.
I maj 2004 åkte jag upp helt själv till Stockholm för att göra sommaren på Gröna Lund på en av restaurangerna där, Jag hittade en fin lägenhet i Årstad som jag hyrde med en killkompis som jag knappt kände från Trelleborg. Han sålde sin lägenhet och följde med upp. Så vi bodde tillsammans där upp i 4månader, men sen efter många bråk, sa jag till honom att flytta, för det funkade verkligen inte... så det gjorde han, och Lilla Carro från Löddeköpingen flyttade in till mig den sista månaden. Vi lärde känna varandra via Grönan och nu är hon en vän för livet. Vi bodde tillsammans i en månad i min fina lägenhet. Sen var Sthlm:s säsongen slut. Jag funderade på vart jag ville härnäst och i rätta ögonblicket, dök min chef från Grönan upp och sa att han hade fått ett restaurangschefs erbjudande uppe i Åre på Holiday club. Och det visate sig att han ville ha med några av oss upp. Så, jag, Carro, Jana och Jonna följde med.
November 2004 kom jag upp med all min packning, tjejerna hade redan kommit upp 2 veckor innan pga att jag hade variy ute och rest med min släkt en vecka, så jag fick komma 2 veckor senare.
Alla vi 4 bodde tillsammans, men även en tjej till Sandra som är från Köping. Först bodde vi i en gammal skidshop med gigantiska fönster i Duved, som ligger ca 10 minuter med bil in till jobb, problemet var ju att det var bara Sandra som hade bil och ofta var det så att ingen av oss började samtidigt. Sandra jobbade i affären, Carro jobbade i frukosten, Jonna jobbade i coffe corner, Jana jobbade i baren och jag jobbade i Fine Diner på kvällarna. Så det där med samåkning gick inge vidare och taxi var skitdyrt. så vi letade på egen hand efter en annan lya och vi hittade en i björnen, och efter bara en månad flyttade vi till en helt ny etagelägenhet. Jättefin och utsikt över åresjön och stor balkong hade vi. Jag, Jonna, Jana fick var sitt litet rum och Sandra och Carro delade ett stort rum. Vi levde loppan i den lilla lyan.
Jag var uppe i Åre i 8 månader, och det är den bästa tiden i hela mitt liv, Jag träffade min själsfrände Jennifer, och vi åkte skidor, inte så mycket som vi borde ha gjort, det blir som en vardga där uppe.. Vi festade däremot nästan varje dag och ett lite för mycket.. Dagarna så ut så här, Vaknade vid 2 tiden på dagen, gjorde sig i ordning, åkte till jobb och åt P-mat som fukost, Började jobba 3-4. Jobbade till 00.00, snabbt in i omklädningsrummet för att byta om... Upp i byn, Dippan eller Bygget, oftast... Tog två Vodka/Lime, drack en medans dom drog mitt kort, ut på dansgolvet till 01.00 då dom stängde, iväg på efterfest någonstans i byn, hem vid5-6 tiden.. SOVA.... så såg dom flesta dagarna ut där uppe. Ibalnd blev det tom afterski innan jobbet... hehe... ja skoj hade vi.. När säsongen var slut den siste maj, bestämde jag och Jennifer(ninni) att  vi skulle åka iväg en vecka innan min Båstad-sesong började och hennes Sandhamns-sesong. Så vi bokade en resa en vecka till Zacynthos i Grekland, vi var helt seriösa med att detta skulle bli en resa med mycket lugn och ro och vila... för åre sesongen hade gjort oss riktogt slitna.. Men alla som kände oss då, kan ju räkna ut att så blev det inte... fest en hel vecka till... men mycket mys och mycket sol också,
Tror det var den 13 juni jag började i Båstad.. Jag och Marie en vän från Åre bodde tillsammans i samma rum i ett storthus där dom flesta av personalen bodde. Vi jobbade på Restaurang Sand. Jag hade en underbar sommar och jag fick servera personer som jag bara hade kunnat drömma om, det var riktigt roligt och jag fick en grym schuss uppåt i min efterfarenhet som servitris/kypare. Båstadveckan var grym.. grymt skoj att ha jobbat den veckan, men jag gör aldrig om det, vilka kräk det finns... under halva båstadveckan, låg jag i maginfluensa.. det var då jag träffade min älsk. Han var uppe för att totta på tennis och jag var där uppe och jobbade.
Jag stannade i Båstad till November, Älsk och jag pendlade fram och tillbaka när vi väl var lediga för att kunna ses. Marie min roomy åkte hem igen till Åre i augusti, och en stund bodde jag helt själv,,,, underbart efter att bott i kollektiv så länge.
Min syster i samma veva tog studenten den sommaren och ville prova på mitt jobb, så jag pratade med min chef om Lotta och dom var beredda på att lära upp henne från grunden, så Syster flyttade in hos mig i september och vi bodde ihop i två månader.. hon fixade jobbet galant, först som fukostvärdinna och 1 år senare var hon fortfarande kvar och jobbade i restaurangen på kvällarna...
Jag hade ju träffat min älsk så min tankar var lite splittrade.. innan jag träffade honom hade jag bestämt mig för att åka upp till Åre en gång till och jag hade sökt ett mycket bra jobb där uppe... på Hösten hörde dom av sig och bad mig komma upp på intervju.. det gjorde jag... satte mig på tåget som så många gånger innan och 17 timmar senare framme... Jag gick på intevjun på Bakfickan som det då hette, Jämtlands finaste restaurang.. åkte hem igen och samma dag som jag tackat ja till en jobb här nere i Höllviken på Puben, så ringer bakfickan och säger att det är 900st som sökt och dom ska ha två till vinter och att jag var en av dom.... Jag tackade nej till ett av mina drömyrken då. Men jag ångrar inte det... Jag började jobba på Puben, nyöppnat igen.... totalrenoverat... vi hann inte öppna i tid, så jag jobbade med snickeri målning packa upp saker hänga upp saker i puben i två veckor ungefär... sen öppnade vi och det gick väll inte rikigt som det skulle, men jag lärde mig väldigt mycket om Whiskey och öl, vi hade ett sortiment på ca 100 öl och 150 whiskey... så där startade min whiskeyintresse som jag delar med min älsk.
Jag stannade på puben till augsti året därpå. 2006, då bestämde jag mig för att åka ner till min bästa vän Millan i Usa och hälsa på henne.. hon hade jobbat som aupaire(?) i ett år där nere, jag hade inte sett henne på hela den tiden, det var underbart att få se henne efter så lång tid, vi hann med mycket på 17 dagar.. springfied, washington,sen tog vi flyger till  Miamidär vi hyrde bil och körde runt i 10 dagar till bla. Fort lauderdale, Key largo, Key west och sen tillbaks igen till Miami, flög till LA, beverly hills, sen tillbaka till washington. Världens bästa resa jag gjort...  När jag kom hem sökte jag jobbet på Dannegården i Trelleborg. ett litet litet hotell med en superfin restaurang och 5 stjärnig mat. Jag jobbade där i 1 år... tog hand om receptionen och frukosten och lunchen och kvällssittningen.. vi var ett team på 8 personer bara som kom väldigt bra överrens, vi åkte på exklusiva konferenser tillsammans, vi åkte Till London över en weekend, och var med om all lyx som finns i london. 7 rätters luncher och middagar, ostron och vin.... underbart. En tid jag aldrig kommer att minnas. Jag slutade där 2007 i augusti då jag skulle börja min utbildning till Medicinsk massageterapeut. Jag fick ett jättefint fotto av dom med en väldigt fin text på baksidan... underbaringar. Det var här jag även lärde känna Åsa som jag nu jobbar lite för i Parken i Trelleborg,

Jag pluggade 1 år så i juni 2008 tog jag min examen. Sen dess har jag startat mitt eget företag och jag fortsätter att jobba inom restaurang och nu även på Ljunghusens Golfklubb... Jag älskar variationen på mina jobb, jag inner aldrig att ttröttna...
Förra året... juli 2008, öppnade jag dörren till mitt och älsk nya lya... vårt fina hus.. vi trivs så himla bra och nu börjar man få lite koll på hur mycket utgifter man har, tro mig det är tufft dom första åren som husägare men det är såååå mycket värt det.
Hoppas ni har orkat att läsa tills nu...!!


utsikten från vår balkong i åre

Jonna & Carro Åre

Sandra på balkongen

Vår P-fest..scotersafari

Ninni och Jag på Zakynthos

zakynthos

Jag på zakynthos

Båstad bilder borta...



Jag i LA

Flög runt Key West
Jag och Millans "barn" i springfield

snorkling i key largo

stranden i fort lauderdale

vår fina hyrbil

vi avslutar med den världsberömda solnedgången i Key west

personalresa till London med Dannegården
jag på en piccolovagn utanför hotellet

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dett avr allt för denna gången, men undrar ni något, vill ni ser fler bilder?? Låt mig veta!!

Puss och godnatt

JÄKLA SKIT

JÄVLA SKIT.... JAG HADE SKRIVIT VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OM MITT LIV EFTER STUDENTEN
...... ALLT FÖRSVANN......

HINNER INTE SKRIVA OM DET NU... FÅR BLI EN ANNAN GÅNG

HA EN FIN DAG...
PUSS

Midsommarafton -09






Midsommardans i regn


Tur vi hade paraply



sen blev det strålande sol





Värdparet


SEN BLEV DET DIMMA OCH INGA  MER FOTON... HAHA




Hur mår du?

Hur mår ni idag???
Jag mådde som jag förtjänade i morse.. hihi..nu mår jag finnemang och ska lägga mig igen på terrassen och sola någon timme till, blekfis är vad jag är.
Underbar dag igår, jag har inte laddat upp bilderna från gårdagen än, så dom lägger jag in i morgon.
Men dagen blev väldigt lyckad... precis som midsommar ska vara.
Berättar allt imorgon.. hinner inte nu, ska snart ivög och spela golf och innan dess måste jag jobba på min bränna lite.

PUSS I SOLEN

Sensitive



Godnatt alla kära läsare, imorgon är det årets romatiska dag, ta vara på den, det är ett år tills nästa.
Ha en underbar natt med blommor under kudden, och jag hoppas att du drömmer om din drömprins.

Puss och Kram

Underbara dag

Godmorgon alla... Snart är det dags för kiropraktorn.. ska bli skönt, sen direkt till jobbet 11.45 -21.00.. sen om jag hinner e det dax för kranstillverkning... jag hoppas jag hinner vara med.

Fick Mail från ann, värden imorgon:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej,

Här kommer midsommaraftons meny:

Diverse inlagda sillar från "huddorna", matjesill, dillkokt nypotatis, gräslök, gräddfil, ägghalvor, varmrökt lax med hemlagad sauce verte, kakbodens danska rågbröd, bregott samt västerbottenost.

Jordgubbar med vispgrädde alt kaffegrädde

Öl, cider o snaps

Senare grillar vi korv med bröd alternativt potatissallad om vi årkar göra den av resterna från lunchen.

Jag har som ambition att baka "Red velvet cake med jordgubbar" - en tårta.

Kaffe o avec

Rött o vitt att slaska i sig under kvällens lopp (Björns bidrag).

Johanssons:

5 kg nypotatis
2 bunt dill
4 bunt gräslök
2 liter gräddfil
2,5 liter vispgrädde
1 liter kaffegrädde
1 pkt bregott
Lite snapsdrattar
10 - 12 ägg

Stångklädningen börjar 13.00 och dansen ca 14.00 - Stora Hammars Mölla, egen liten picknick tas med.

Har jag glömt något? Snapsvisor om någon har sådana liggandes i datorn för utskrift.

Puss o välkomna
Ann
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MYYYYSSSS!!!!!

Hinner inte skriva mer nu. En låt får ni, av en av mina absoluta favoriter. Kan bara ligga i timmar och lyssna på henne och hennes låtar. Fantstisk röst.



Jag hoppas ni får en underbar dag!!

PUSS & KRAM
Caroline

Midsommardröm

Ligger i soffan och har precis ändrat bloggutseende.. vad tycks??

Jag har precis kommit hem från jobb 2 idag..riktigt iriterrande var det när jag skulle sätta på tv:n och bara ha en myskväll själv, och inser att Tv:n funkar inte... det står att man ska kontrollera antennen, men vad tusan, sånt kan ju inte jag. Jag får väll ta och lära mig det också, en annan dag!
Jag har verkligen trott hela dagen att det är midsommar i morgon, inte att det är midsommar i morgon, utan att det är torsdag idag.. så skum känsla. Jag har verkligen planerat efter att det är midsommarafton i morgon. haha, men nu är midsommarklänningen köpt iallafall, och en mysig lunch med mamma blev det också! mysig dag helt enkelt,

Jag längtar så mycket till fredag, sådana högtider älskar jag, och framförallt midsommar. Allt som har med midsommarafton att göra är så romantiskt på något sätt. Man tar med sin packade picnik ner till midsommarstången på gröna ängen, och dansar och drickar lite vitt vin, och man är så fin i sin midsommarkrans och vita oskuldsfulla klänning när man springer i det gröna gräset helt barfota. Efter det cyklar man hem till goda vänner, då alla har fått olika uppgifter , någon tar med jordgubbar, någon tar med sillen och någon nypotatisen, allt har delats upp. Flickorna klär midsommarstången, sen kommer pojkarna och reser den och sen är det mat, snaps och glada visor. Efter det dansar alla runt midsommarstången och leker lekar. Man umgås hela dagen och förhoppningsvis lyser solen på oss, och man tänker inte på någonting annat än just den dagen, hur mycket man tycker om den dagen.
Jag är lite besviken för jag inte kan vara med och plocka blommorna och göra kransarna imorgonkväll, jobbar nämligen hela kvällen, men OM jag har tur så kanske det inte är så mycket att göra i restaurangen så vi kan gå hem lite tidigare. Det hade varit jättebra tycker jag, kan vi inte hoppas på det, så att jag kan göra min fina krans.
Iår ska jag inte ha en vanlig krans, det har jag alltid haft varje år, utan i år ska jag ha en halv slinga i håret som fäst i en tjock fläta på sidan, jag har ju fått så långt hår.
Mmmmm jag myser av bara tanken på midsommarafton.
Jag är en liten tjej som älskar traditioner, och jag skulle aldrig hoppa över någon.


Jag, midsommar -08 i min egengjorda krans

Den traditionella platsen för dans runt midsommarstången -  "Möllan"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imorgon ringer klockan. Dax för kiropraktorn, det behövs verkligen. Det var alldeles för längesen nu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag tycker att det är dax för en frågestund nu.
Så ställ vilka frågor ni vill, vad undrar ni, är det något ni vill veta?? Just shoooot

Ha en fin natt.
Puss & Kram

upd..

Sitter och  lyssnar på musik. Mysigt!
Dagens låt


Kalaset blev lyckat igårkväll, strålande sol, massa släktingar och supergod mat. Tyvärr blidde det inga bilder igår, men en outfir blev det.




Tunika från Veromoda


Maten står på spisen, det är dax.

puss

Tupplur

Släckte ögonen en halvtimme... skönt, nu ska jag vidare till jobb, och sen är det kalas för hela slanten.

nyvaken


Mitt nya barndomshem





 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Och här har dom bott under tiden dom har renoverat sen september

liten stuga på 45kvm, med underbar trädgård, stugan ligger precis bakom det stora huset, så dom har gjort en lönngång in till stora huset.. haha.

 

PAPPAS FÖDELSEDAG


Idag är det Pappas födelsedag!!!!

Syster och Filip kom hem igår, så det blev middag på mammas och pappas terrass, grillning och sol med hela familjen samlad, väldigt mysigt, och jag var grymt imoponerad att jag fortfarande var pigg, trotts bara 2 timmars sömn  lördag till söndag. Jag klarade tom en hel film på kvällen. Inatt sov jag gott, och jag hade nog kunnat sova 8 timmar till när kl. ringde i morse 07.00. Jag och älsk åkte och handlade bullar och tårta... budapest tårta och så klart en liten toskakaka, till pappa, hans favvis.. =)
Hem till pappa mamma och pappa för att fira Pappas födesedag som är idag och så syster också, för hon fyller år på lördag, men är inte hemma då. Då har hon åkt till Norge för att jobba där i 2 månader.
Frukost och presentutdelning i bygghuset.. =) men dom har faktisk sovit sin första natt i huset.
Jag har tagit en massa foton på nya huset, som jag egentligen hade tänkt lägga upp i morgon, men jag gör nog det redan idag, direkt efter detta inlägget.
Ikväll är det Kalas, men släkten... 35st blir vi, tyvärr kunde inte alla komma, men det ska bli jätteskoj, som vanligt, och Lotta och Pappa ska firas..
Men först ska jag iväg och jobba 5 timmar. Älsk ska spela golftävling med jobbet, lycka till..

Lite bilder från igårkväll och i morse:


Igår.. grillning på terrassen 
 

den provisoriska frukostbuffén och födelsedagsgrisen
 
Födelsedagsgrisen 2, Lotta och Filip

svärsöner och pappa fick jobba lite också, inför kalaset ikväll


Nu väntar jobbet





PICS

         
 
 


TACK TJEJER FÖR EN SUPER-KVÄLL



skaka rumpan-det gjorde vi

Oj oj oj, vilken kväll det blev igår, riktigt skoj blidde det, med mycket cocktails och dans.
Nu är man lagom sliten, det blev sängen 04.00 och klockan ringde 06.45. så nu är man på jobbet igen, dax att öppna. Men så skönt det känns att man vet att man är ledig ikväll... gud som jag ska mysa ner mig i soffan i morgonrock och en bra film. Hoppas Älsk kan joina.
Bilder från kvällen, kommer upp senare.
GÄSP...

Det blir en fejk bild, med tanke på att jag är på jobbet


 faktiskt så är det strålande sol..Underbart

girlsnight

Sminkade (jag) och klara är vi, så nu väntar vi bara på klockan, att den ska bli 19.  
Ska hem till Lissan ... en girlsnight väntar, med mig Lissan och Bonzan, vi får se vad kv'ällen bjuder på. Jag ska ta bilen in till Malmö iallafall, och ställa den hos henne, sen får vi se om det blir vilen hem, eller utgång med övernattning i stan.
Det ända som hindrar mig, är att jag ska vara fräsch och fin på jobb 07.45 i morgonbitti. Annars hade jag skakat rumpa hela natten, men vi får väll se vad som händer.
Älsk ska åka med in till Malmö, han ska ha grabbkväll, med grillning m.m.

Ha en mysig lördagskväll i blåsten


Sminktips

Hittade detta på youtube, riktigt duktig är hon, och jag fick väldigt mycket bra tips, så jag delar helt enkelt med mig till er.
Kanske lite mycket färg för min smak, men det hade ju passat perfekt till 80-tals festen för några helger sedan. Annars kan man ju alltid använda neutrala färger!


till jobbet

Vaknade för en halvtimme sen, det blev en lugn hemma kväll igår för mig, och det var himla skönt, somnade i soffan och allt, precis som det ska vara.
Förstår inte hur jag kan sova så mycket, brukar alltid vara uppe innen 9 mina lediga dagar.. men det behövs väll.
Nu har jag lite bråttom till jobb, så skönt det var i går efter samtalet med mitt andra jobb, jag blev ledig ikväll!!!! Gott... så det är bara ett pass idag på klubben, skönt.
Får se vad kvällen bjuder på!! jobbar lång dag imorgon.

ses ikväll!!




Hilfe



På väg till jobbet, syns det att jag är sjuker?

Vilket underbart väder.

Kockarna spexar.. haha

Väldigt lugnt i restaurangen.

Ska jag bädda ner mig, eller ska jag cykla ner till Millenium. hmmmm... kan inte bestämma mig....
Ibland kan man verkligen inte bestämma sig för vad man vill, har inte ni också sån känsla ibland, då man verkligen inte kan ta några beslut, det kan vara om minsta lilla grej, ikväll e en sån dag, kan verkligen inte känna vad jag helst vill göra, vill jag bädda ner mig med en film, eller vill jag åka ner till Mille och träffa lite folk????
AAhhhh, hjälp mig!!




Oprah och kladdkaka

Sitter och tittar på Oprah och äter en bit kladdkaka, mums... ( ingår inte i min diet) =)
Vädret är verkligen inte bättre och det hjälper mig inte att bli piggare, så det blir tufft att få energi till att gå och göra sig i ordning och sen vidare till jobb. Hade vädret varit lite finare så hade det nog hjälpt mig en del. Det är faktiskt så.. iallafall på mig, vädret har påverkan på humör m.m.... så e det bara... sen att jag är sjuk är ju ingen bonus.
ska vila en timme till nu, och sen är det bara att pallra sig upp.




Dagens låt






MYYYYSSSS

fortfarande sängen

Igår blev det en riktigt sängliggare dag... mådde inget bra alls, inte mycket bättre idag heller.
Vi åkte iallafall till Josses student och där var väldigt mycket folk och super god asiatisk mat...vårrullar, nudlar, ris, rödchilli-kyckling, kyckling med jordnötssås, sushi... mm... så gott... 







ska börja jobba 16.00... vet inte riktigt hur det ska gå till, men till jobb ska jag. 

har iallafall ingen ångest att man bara ligger i sängen, men tanke på att det är novemberväder ute... DET ÄR JUNI FÖR H*'E.


LotsOfLove
// Sjuklingen


Sjuker

Ligger i soffan med mjukisbyxor, älsk´s hood och en tjock filt. Min hals mår inge bra!
Som tur är är det nog bara en kraftig förkylning som satt sig på min stackars kropp, så jag hoppas jag kan gå till jobb i morgon igen.
Vi är bjudna på student ikväll, går dit en stund, sen får vi se hur jag mår, men gratta josse måste vi.

Har inte sovit mycket inatt, så jag ska nog göra mig en kopp té och sen släcka gluggarna nån timme.


Krya på mig



Kvalitetskväll med Älsklingen

Ligger i min soffa med älsk och tittar på nystartad andra halvlek mellan Sverige - Malta... just nu 1-0...gott..
Vi har kvalitetskväll... mysigt... efter jobb hämtade älsk mig och vi åkte ner till fiskerökeriet i skanör och handlade med oss massa gott. så nu ligger vi här helt utslagna av all go mat.



Citronrökt makrill, Champangelax, musslor, räkor, havskräftor, gorgencola ost, fikonmarmelad, potatissallad, bönsallad, jordgubbar, broccoli och blomkål med dipp, vindruvor, minibaguetter, ost, stark kor, kalamata-oliver, vitlökssmör, salta kex.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lite bilder från igår:


Fika med Sandra och Linda på Märtas

 
En roligt annorlunda bil stod parkerad i höllviken


Detta stod på den


HEJA SVERIGE... 4-0 NU... 


~usch jag håller på att bli sjuker~



 

fyndat idag


Attans, vilken sporthelg. Inga vinster alls, det är bara för att vi svenskar är såååå sämst på att fira nationaldagen. Jag lovar att det är därför.
Jag ska inte säga att jag är mycket bättre, jag jobbade hela den dagen.

Robin på datorn på jobb, samtidigt som jag laminerar 100 spelrättskort

Jobb två i lördags...dessert..


Har gjort riktigt men fynd idag... B.young hade utförsäljning på toppen.

Så nu är garderoben glad.

Sitter nu och ska lugna ner mig lite efter ytterliggare en jobbedag.
Har precis ätit en god laxsallad och jag är proppmätt.


God Kväll





omplanering

STORSTÄDNING I MORSE.... SOM DET SÅG UT HEMMA... RIKTIGT ÄCKLIGT... MEN NU ÄR DET SÅ FINT OCH DET DOFTAR GOTT...SKÖÖÖNT....

LITE JOBBIGT ATT MAN INTE HINNER MED SITT HEM OCH SIG SJÄLV, SKA FÖRSÖKA ATT PLANERA LITE BÄTTRE OCH KANSKE OMPLANERA LITE.

JAG HAR JU KNAPPT TRÄFFAT MINA VÄNNER PÅ 3 MÅNADER... SAKNAR DOM




DET ÄR DAX ATT LÄGGA I EN VÄXEL TILL





Heja galet mycket

Om 11 minuter smäller det... KOM IGEN NU ROBIN!!!!

Nu börjar nerverna gå på helspänd....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag och lissan har idag bokat brittan-biljetter i köpenhamn den 11 juli.... så skoj det ska bli!! läääängtar.....
Josie och Anna ska också dit.... men tyvärr sitter vi inte tillsammans!
Men vi ska iallafall se britney allihop...


glöm inte matchen om 8 minuter... heja galet mycket... det ska jag



Äntligen sängen....

Trodde aldig att jag skulle hamna här .... i sängen.. efter denna jobbdagen..

Jag gick på en riktig NIT, jag var bombsäker på att det var en sådan kväll då parken sände matchen och det var biljett köp, stor bild, hamburgare i baren och massor av ölpumpande,..... oj så fel jag hade.

20 års jubileum för ea elektronik, 127pers 3 rätters, öppen bar, massa groggar slutade inte 23.00 utan 02.00..... och INGEN MATCH!!!!
Sååååå, hur fan va matchen, är djupt besviken att jag missade den.. men samtidigt va det väldigt roligt att jobba också, och dricksen av sällskapet, var helt ok... haha... 1000:- i fickan... ja tack... så allt var värt det. hehe..

Pierre har haft en fantastisk dag... svensexa och han e sjukt sliten... inte så konstigt... han e på väg hem... mys..

nääää, jag tror det är bäst att jag föröker att sova nu... 9 timmars jobb imorgon igen... full rulle ingen paus

puss och natti

6/6-09 Sveriges underbara Nationaldag

Älsk är på Svensexa... kl. 5.00 ringde hans klocka... full fart hela dagen... jag undrar hur dom har det??
Han är nog ganska trött idag med tanke på att vi var på Perikles i går och det blev ganska sent för honom, jag cyklade hem vid 00.00 tiden, jag var helt slut, trött och hittade inte stämningen alls, men vi hade det mycket trevligt och vääääääldigt god mat.



Det roligaste av allt var att våra släktingar från svedala var också där, och dom träffar vi inte så jätteofta, tyvärr... för vi har sååå skoj när vi ses hela familjerna tillsammans.
Men det väntar ju bröllop för den äldsta i sommar så då samlas vi alla, och då blir det brakfest.
3 bröllop i sommar, jag håller på att leta upp den rätta klänningen, men jag har inte bestämt mig än, jag hade faktiskt tänkt göra en budget variant...samma klänning på alla, helt olika folk på varje bjudning så det är väll ok??

Denna tänkte jag.

Med en stor hatt och höga fina klackar.

Vad tycker ni.....kan man ha den på bröllop??

eller denna


också med hatt och höga klackar

VAD TYCKER NI??
Det kanske blir något helt annat.
Kom väldigt gärna med förslag.


Jobb idag igen.. Ljgk kansliet mellan 12-15.30, Parken i trelleborg  16.00-23.00 storbild matchen...kom dit.
Faaaaan vad spännande.. ska bli riktigt skoj att pumpa öl och skrika till matchen, med massor av folk... gottans... då trivs clinen som bäst... hehe

ooooooo måste ju prata lite om robin söderling också...
jag satt i kansliet och jobbade och tittade på det på liveodds på bet365. tyvärr visade dom inte den på livestreaming, då man kan se matchen live, utan nu gick det bara att följa resultatet... oj oj oj... vilket j*la match... i slutet hölll jag på att krevera... jag, chefen, marchall och Pro sprang rundor i kasliet i sista sett...nervöst sammanbrott.... så jäkla roligt för robin... det går ju nästan till historien.. iallafall.. FINAL mor Federer imorgon... go get it...

ligger i min säng... nationaldagen.... nyhetsmorgon och paul potts på tv-.... vilken underbar röst han har...
ligger här och får rysningar, hpret reser sig. vilket underbarn!!

Hur ska ni fira nationaldagen??


vår flagga är faktiskt riktigt fin.

Kan ni lova mig att  ha en riktigt bra dag och att ni skriker er hesa ikväll
SVERIGE SVERIGE SVERIGE



orkar inte ida

skriver i morgonbitti innan jobb.

sov gott
puss på er!!

Perikles... dom ska vi se!!

Nu har jag äntligen kommit hem, har jobbat i 12 timmar nu. skönt att komma hem i tid ibland.

Jga har varit på flyfyren idag,,, fullt upp och massa studentbufféer som skulle hämtas. Men det var skoj.
Mindre skoj är det med köerna som är vid vellinge ängar... jag får krupp på dom, och det tar ju sådan tid... Så egentligen för tat köra 25 minuter tidigare till jobb, så fick jag köra 1 timme innan, och jag hann dit precis. sådär skoj med kö bakom en lastbil, då man inte ser ett skit och kl. är 7.00 på morgon... isch.


jag är arg på vägarbetet!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi har ju ställt ut på toppengallerian idag med spelabäcken, det var riktigt skoj.

Mina utskick. Dom är egentligen ljusrosa, men alla dom tog slut så jag hade reserv-vita


Fram, mitten, bak~

Jag anordnade en tävling, och priset var en gratis massagebehandling på 30 min. Så, jag har bestämt att på Tisdag ska jag dra lappen, som vinnaren står på.


Hmmmm, vem är vinnaren???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jagvar in om gamla Live on i höllviken i förrgår, dom har gjort om vårt fina café till café och glassbar.
Jag hoppas ju att det går bra för dom nya ägarna, men det var en konstig känsla som dök upp i magen på mig, fick en liten sorg i kroppen. Allt som Petra och Martin byggt upp med hela sin själ i, är helt annorlunda, och så många timmar man stått bakom disken och i köket... usch, fick en väldigt obehaglig känsla, jag blev ledsen i själen...
Jag var tvungen att prova deras mat, så jag gick in och beställde en räksallad att ta med, den var väll god, men inget speciellt... men samtidigt så jämför man ju med Live on´s sallader och dom var ut över det varnliga, för samma pris som dessa... detta var bara en vanlig räksallad.. tråkig, men ok.
Saknar Live on´s mat... jag tror att den är saknad av hela byn... FAKTISKT! *snyft*
Hemsidan finns fortfarande kvar, tryck här

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Går dagen på studenten, gick jättebra, vi var på bladins skola och serverade på Fanny´s och Sofia´s student, vilken underbar dag jag kan misstänka att dom hade, jag är sååååå avundsjuk, och så många fina tal.
En fantastisk kväll att få vara med på.. trotts bara som servis.

Nu ska jag laga mat, ovanligt va?
Älsk är och spelar golf, ovanligt va?

Imorgon är det Perickles på Millenium och vi och 10 andra har första parkett... haha.. som det ska förtäras god mat och rockas på dansgolvet.
Vi ser Perikles!!  Andra ser Bruce!!!!!              HAHAHAHA



En ledig fredagskväll...... UNDERBART... och hela gänget ska samlas hos mammas och pappas innan och älsk ska bjuda på sina ökända
Dry Martinis



Ha det gottast..

PUSS PUSS

Utskick

Jag har varit i malmö och masserat kusinen... nu är hon bättre =)
Och jag har varit så flitig och gjort mina utskick till utställningen på toppen imorgon efter jobb.
Vilket jobb med utskick... det tar sådan tid om man både ska ha baksifa och framsida och mittsida... hur ska pappret ligga i skrivaren?? haha..jaja dom blev bra till sist.
Så kom dit vet jag..15.30-19.00
Sak nog ta och åka till Millenium och köpa med mig en sallad hem och äta lunch på terrassen sen ska jag fixa kläderna till imorgon och sen iväg 16.00 och jobba på chefens-dotters student... ska bli jätteskoj.

Berättar mer ikväll...

Nu ringde älsk..

PUSS



Nu får ni mer koll

Ögonen orkar nästan inte hålla sig öppna.... idag är jag RIKTIGT trött...ska gå och lägga mig väldigt tidigt ikväll.
Imorse ringde kl. 06.00.. iväg till stan för att jobba.. 7 behandlingar, jag hann med en snabbfika med systrarna innan syster 1 åkte tillbaka till Götet. Det var mysigt. Jag har varit och handlat massa mat och fint papper som jag ska göra utskick av...

På torsdag ska jag stå på toppengallerian och presentera spelabäcken, det ska bli jätteskoj. SÅ KOM DIT!!

Tänkte faktiskt på en grej, ni som inte känner mig och inte vet vem jag är kanske blir totalt förvirrade när ni läser om alla jobb-meningar.
Grejen är det att jag inte har 1 jobb utan just nu ett par... vilket är underbart skoj.
Jag är ju då egenföretagare som medicinsk massageterapeut och jobbar ute på tre företag just nu 3 dagar i veckan, jag jobbar även på spelabäcken och behandlar gäster där och även privatpersoner. Där är jag varje fredag än så länge, med tanke på att det är väldigt nyöppnat pånytt.
Jag jobbar också på mammas och pappas företag varje måndag där jag tar hand om alla ordrar och fakturerar.
Och Ljunghusens Golfklubb i  kansliet och i restaurangen.
och..... ja många och.... så jobbar jag på två andra ställen lite då och då... Parken i Trelleborg, när dom behöver hjälp, och flygfyren vid valdemarsro när dom behöver hjälp.
Sen jobbar jag mycket på caterings och bröllop m.m.

SÅ NU KANSKE NI FÖRSTÅR LITE MER OCH HÄDANEFTER KAN JAG JU SÄGA VART JAG SKA OCH JOBBA.
Idag har jag varit på ett företag i malmö och masserat från 8-14.

Då var det avklarat!
Jag hade verkligen sett fram emot att komma hem i tid typ vid 15.00 och lägga mig på terrassen, men NEJ.... det var riktigt fint väder hela dagen fram till 13.00 och sen blev det mulet så jag stannade kvar i stan.... ingen solning.... nu är det fint, men skuggit på vår terrass.... vad gör man... jag har inte turen ed mig iallafall.
Jag och syster gick en liten snabbis i stan, och herregud vad mycket studenter.... så avundsjuk jag blir och vilken nostalgikänsla som spred sig i hela kroppen... jag stannade bara upp och stod och tittade och log på dom... sådan sjukt rolig dag dom har och kommer att ha...
Gud vad jag avundas!!!!

Kanske ska också berätta för er som inte vet vem jag är att jag har två systrar vilket ni förstått....
Charlotte 23 och Cecilia 21
Så nu vet ni det med.... Mycket som blir uppenbart i detta inlägg.. haha... jaja...

  
1 ) Lotta, Cilla, Carro                     2) Cilla, Carro, Lotta, Pappa

3) Cilla med pojkvän William


4) Lotta och hennes pojkvän Filip

Nu ska jag laga mat... detta blev ett konstigt inlägg... men så blir det ibland.

Ha en fin kväll!


Frågor?



blekfis

Gästerna har gått hem det blidde tacos... mycket gott och mycket skratt... skoj,.
ligger i sängen som en slagen hjälte... ont i nacken, för den himla nackspärren släpper inte.
Behandlingar imorgon hela förmiddagen och om det är lika fint väder imorgon som det var i dag så ska jag sola... för jag är såååå blek... men vad ska man göra när man jobbar varje dag...jaja... imorgon ska jag sola... har tryckt in alla behandlingar på förmiddagen, så jag kan snabbt ta bussem hem till terrassen.... mys...

GODNATT


AJ...

Jag vaknade med en sådan grym nackspärr... vet inte vad jag gjort... eller jag vet, har man en låsning någonstanti cervikal-ryggen så kommer så småningom en nackspärr om man inte fixar till det.. och jag har ju inte gjort det.
Illa... så nu får jag ta mitt straff. *Tyck synd om mig*
Iallafall, har försökt halvdant att städa huset så gått det gick, väntar ju folk ikväll. så nu ser här väll hyfsat ut hemma.
Underbart väder e det oxå, men jag ska snart köra i väg till jobbet.
Farmor e underbar, hon städar min trädgård och den blir såååå fin, hon sliter och har sig där ute.. bästa farmoren.

Nä, nu ska jag fika lite med farmor sen ska jag pysa...

Förresten, tycker det är såååå synd att josie måste sluta sitt bloggande... isch... kan inte bara alla bry sig om sina egna liv och göra dom till dom bästa, istället för att irritera sig och ha synpunkter på hur andra ska leva sina  Det hade varit så mycket lättare då, för alla parter. Man kan väll försöka att glädjas åt varandra och komma med tips och råd... och inte klandra och tycka att någon gör fel. Klarar man inte det... ska man vara tyst....Ingen gör fel och ingen gör rätt.... utmaningen är att båda parterna  ska trivas med sina liv. 
Bara mina synpunkter.

peace out


RSS 2.0