Grym-kväll

Igår-kväll var en grym-kväll... tack Martin för en riktigt rolig fest.
Massa glada människor med en massa glada färger och massor av dans.

Jag låter bilderna tala:

  
Mitt Hår

 
Färdig!! Jag och syster.

 
Syster & Mamma

 
30 åringen och Jenny

 
Spritbordet för kvällen

 
Mormor och kusin Jimmy

 
Jenny och syster

Ja vill ni ha fler bilder så ska jag säga till syster att skicka dom till mig. Hon tog nämligen lite fler.


TACK  ALLIHOP FÖR EN GRYMT ROLIG KVÄLL

Imorse mådde man som man förtjänade. fy tusan...
Det fick blev cykel i 25 minuter till jobbet, pga en hel del poliskontroller på vägen och jag hade verkligen åkt om jag kört, så det blidde biken.
Nu är jag hemma igen, och sååå skönt... är riktigt trött. Men ska hoppas in i duschen nu för vi ska iväg till Malmö på middag hos faster. Alla Mammor ska ju firas idag!!

GRATTIS PÅ MORS-DAG ALLA MAMMOR SOM LÄSER MIN BLOGG



Haha, kom förresten på nu att i natt när vi kom hem vid 02.30 så satte jag igång datorn och tog med den in i sängen för att jag skulle skriva ett snabbt inlägg.... haha jag somnade med den i knäet och vaknar av ett "bang" mitt i natten då datorn ramlat i golvet...jag var nog ganska trött... hihi... det blidde inget inlägg iallafall.. =)

Nu har jag nog lite bråttom, ska köra snart.

Puss och Kram

Morsdag


Nu ska ag till jobb och avlösa mamma.... mår sådär bra!!!
Hur mår ni?? bakis? Jag är....isch...


Uppdatering och bilder  från igår kommer ikväll.

ha en fin morsdag

KRAM





übergrym



~Min outfit är übergrym~    (enligt Martin)




Våffeltång



Helt plötsligt får mamma ur sig att hon har nyligen köpt en våffeltång. Haha, oftast har man det man behöver mitt framför ögonen, man behöver inte leta så långt bort.

SÅ PROBLEMET ÄR LÖST



En kväll med chefen

Väldigt lugn kväll på jobbet idag... men väldigt mysigt ibland då man inte behöver stressa ihjäl sig... =) näää stressa ihjäl sig var ett tag sen man gjorde på jobb, nu har jag jobbat inom restaurang i 7 år... väldigt blandade restauranger, från pubar till 5 stjärninga restauranger... så stress har man lärt sig att hantera... och det är guld värt... även hemma, man planerar och är ett steg före varje gång man har det tajt med tid....

Iallafall, efter jobbet åkte jag snabbt hem och fixade till mig och sen ner till millenium för att träffa mamma och ingrid, dom hade ätit och myst nån timme medans jag jobbat så vi beställde in lite mer vin när ja kom och sa satt vi och pratade om allt möjligt... trevligt... sen cyklade vi hema till ingrid där alla grabbarna satt och åt och hade whiskey provning... jag och damerna satte oss ute på¨terrassen och fortsatte med vårt vin, sen efter middagen anslöt grabbarna och skratt blidde det..... mycket trevlig kväll.

Ligger nu i sängen och tittar på gamla BgBrother...Kommer ihåg hur mycket jag älskade att titta på det....
tycker fortfarande att det är roligt.. =) haha... varför slutade dom sända det.... jaja.. jag förstår nog varför.. !!! =)
Men skoj är det...jag kanske är knäpp.
Iallafall, så sk ajag nog släcka tv:n nu... ska öppna imorgon... men som tur e har man druckit med chefen idag... så det är ju en fördel i morgonbitti..


Känner ni igen henne... hon e ju bara sååå stört-skön.
Hennes svengelska är världsklass



~Imorgon smäller det Martin... imorgon ska DU äntligen firas~






snabbis

Josie och Vilgot har varit här hela dagen... vi har lekt med Ville och vi har lockat Josies hår... fint blev det, och hon fick med sig en svart kavaj aktig grej som hon ska ha imorgon på festen. Vi har ätit ceasarsallad och myst.  Snart ska jag åka iväg till min kusin för att hämta mina grejor som jag beställt från living and room. äntligen, och sen ska jag iväg och jobba 5 timmar. Ikväll ska älsk på whiskeykväll med gubbarna... haha, och vi tanter ska träffas på millenium och ha det trevligt. Sen kanske vi sammansmälter... hmmm...

Jaja, det var en snabbuppdatering. Nu ska jag fixa mig fin till jobbet.

Puss

Lockar

Jag har precis lockat mitt hår... har fått låna en locktång av johanna tills på lördag, men var tvungen att prova den nu innan så man inte sitter i klistret på lördag. Egentligen passar det ju bättre med en våffeltång.. men jag äger ingen och johanna kunde inte låna ut sin.

Så vad tycker ni... duger det till 80-tals frilla eller är det någon som har en våffeltång att låna ut???

   

Josie ringde nyss... vi ska mysa frukost i morgon... mmmmmmummmssss... dannegrova... vårt bröd... det bästa..
så josie hämtar brödet vid 9 på bageriet, det brukar inte vara klart försen då, och jag dukar fint och myspysigt... sen ska vi rota i garderoberna, och se efter om jag har något som josie kan ha på lördag när hon ska på fest. Hon har köpt en såååå fin klänning på Hm... den är riktigt söt, jag vill också ha en sådan.. täcker ju alla skavanker man har... så nu ska vi fixa en liten kavaj aktig jacka till henne, som hon kan ha. FINT!!!

Nu ska jag och älsk laga mat.
PUSS


Det spökar

herregud, jag vet inte vilket fack jag ska sätta in vädret i idag!!! Blåst, sol, regn, hagel, storm, hmmm... vad händer...
Det låter som att det spökar här hemma, men som tur e så har man ju mer förnuft än så och vet att det är vinden =)

Idag har varit en ganska vanligt tråkig dag... hade 6 behandlingar idag, sen bar det ner till firman, ligger efter med mina fakturer, så nu är jag ifatt igen och det kan börja rulla in pengar till mig. skönt.

igår blev en mysig kväll... johanna kom hit och fick en behandling och sen gick vi ner till millenium och drack några glas vin och lyssnade på bra musik och pratade om allt möjligt, mysigt hade vi.. sen gick jag över till puben, knöpackat med folk, kom knappt innanför dörren... championsleague-final... jaja... inte särskilt intresserad... men pojkarna var ju där, så jag stannade en stund, och sen cyklade jag och älsk hem..

ikväll blir det middag med älsk och en tidig kväll, hoppas jag... måste se till att vila ut till på lördag... jag ska vara sååå fit for fight...Laddad alltså.


älsk har ordnat biljetter till skånemässan så vi ska in om och kolla läget på lördag.. ska bli skoj med lite kvalitetstid med honom.. haha..


Förresten, jag tröttnade på grönt på bloggen, egentligen är grönt MIN färg... älskar grönt.. min favvo... men lite variation får vi ha så nu blidde det lila...


  Me and my sis



 


80-tal...klart


Kläderna är köpta... haha... herregud så 80 jag kommer vara, har kommit fram till att det finns väldigt  många olika 80-tals stilar.... jag valde den vardagliga, bara för den är fulast...och så tänkte jag piffa upp den stilen lite =)
Såååå dessa "leggingsen" ska jag ha (visar bara mönstret), med en rosa lång swetshirt som går ner till låren och som hänger ner på axeln på ena sidan.... svarta pumps, lockigt stort hår, rosa smycken, svarta näthandskar och en grym sminkning... och eventuellt en sån ful klämma som man hade på ena sidan av håret, en sån klämma som man först drar bak i håret och sen sätter fast den genom att skjuta den frammåt,.... så ful.... liknar en  kam... haha...

VAD TYCKER NI?????



haha kommer bli så skoj och fixa sig på lördag...och jag ska ta många timmar på mig.

Jag har varit och Josie och vilgot idag, vi har sjungit en massa barnvisor, finns på cd skiva och så har man en bok till med alla texterna.. haha... vilken stämning vi fick upp. Och Lillen skrattade en massa... mys.


Jag och Vilgot sjunger barn-visor.


En elefant balanserade.....på en liten liten spindel trååååååÅÅÅÅÅdddd......

Snart kommer Johanna hit och vi ska mysa och hon ska få massage.
Det var den dagen det...

På lördag får ni se hela min outfit...i bild... haha.. ta ett djupt andetag innan, ni kan få en chock... VARNING!!!

PUSS




Ny Look

7 behandlingar idag...nice, sen blev det 4 timmar på stan, Linda kom in och höll mig sällskap och vi kollade kläder till på Lördag...80-tals festen hos kusinen... gud som jag längtar.... och jag tror jag har hittat min outfit....riktigt gräsligt ful...om det nu blir den... haha!!! Har hela dagen i morgon på mig, så då blir det shopping.

Funderar på att gör nått skoj med mitt hår... jag har nog alldrig haft samma frisyr eller färg mer än 2 månader, sen vill jag prova något nytt.
Och jag funderar på att lägga i förlägning... kanske... har faktiskt fått riktigt långt hår nu...så jag ska INTE klippa av det som jag har gjort alla andra gånger jag låtit det växa till långt... näää nu ska det förbli långt... men färg kanske, jag kanske ska ändra färg... blondare??? det är ju sommar nu ju... snarft iallafall, då e det fint att vara lite ljusare, eller ska jag satsa på mörkare... ja så här velig e jag varje gång jag går till Johanna, så oftast får hon fria händer, jag är väll mest bara ute efter en förändring, sen hur det blir spelar egentligen ingen roll... jag har nog haft alla färger man kan ha i håret under min tonårs tid, men nu när man e lite mer + i åldern, så har jag hållt mig till bas färgerna...Jag älskar att exprementera och det är väll därför frisörerna vill ha mig som modell, jag är med på allt, och jag har gått en del visningar!! det är skoj....
En gång... för väldigt länge sen, gick jag hårmodell och temat var extremt!!! jag hade långt hår ner till skuldrorna typ och dom klippte av allt mitt hår så att jag hade en decimeter långt på hela huvudet... sen färgade dom det vitt, svart och brunt... och sminkningen, ska vi inte prata om... haha... extremt va det.... tro mig... fasen att jag inte har någon bild på det... efter det gjorde jag hårfölägning... tror jag har haft det en 4 ggr...men det är fint...kanske blir det det igen....=)



I LOOOOOOVVVVEEEE THIS HAIR
vill ha vill ha vill ha

maj

Det var underbart väder på stranden ikväll....högtalarna pulserade i takt med min egen puls...härlig träning!


Cilla & Mamma efter träningen

Nu ska jag äta min middag, sen kommer älsk!   Blidde ingen grillning!

 

 

Optimera

Jag har spenderat eftermiddagen med mamma i Trelleborg på Optimera, där fanns inte så jättemycket vi letade efter.
Moren och faren håller på att renovera som jag tidigare har nämnt, en totel renovering utsida och insida, det är ett helt annat hus... och nu har dom kommit så långt att snickarna är där och sätter upp köket och snart....snart så flyttar dom in, så vi var och tittade på garderober... walk in closets....
Jag och älsk ska göra i ordning våra tre sista rum och dom ska målas och tapetseras i oktober/november och det ena rummet ska vi ha som walk in closet...längtar, just nu hänger våra kläder på galgar på tillfälliga ställningar... inget vackert...och så ska vi göra om sovrummet och gästrummet... jag och älsk ska bara komma överrens om hur vi ska ha det... det ska bli intressant och se hur det går... haha
 Gympa på stranden idag... så skönt med fint väder och havet som glittrar och högtalarna pumpar.. underbart.
sen ska jag försöka flörta med älsk så vi kan grilla... han e en höjdare på det, jag är inte lika duktig på grillningen..
  

       

Fråga


hej om Min namnsdag
:

Fråga: Hur följer du din diet? Alltså vad får du lova att äta och inte äta?
Svar: Jag följer en diet som heter Herbalife, man ersätter två mål om dagen med en proteinshake och ett mål om dagen äter du som vanligt, fast fokuserar på proteinet. Det bästa med allt är att man har en coach som jag pratar med en gång i veckan, som peppar och ger en inspiration och tips.
Jag trivs superbra med det.
Gå in och läs mer på deras hemsida.. klicka här


STÄLL GÄRNA FLER FRÅGOR



godmorgon fina dag

Bilder från helgen:

  

   



Bild1:  Lotta och Lina
Bild 2: Sandra
Bild 3: Jag och Linda på moppeutflukt till kusinerna i ösregn
Bild 4: Linda på moppen
Bild 5: Kusinerna
Bild 6: Min fina kusin hos farmor på söndags middag (1år sen farfar gick bort)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag hade ett väldigt djupt samtal med Älsk igår, vi har alltid vetet att vi är väldigt olika och att vi lever våra
liv på olika sätt.
Men jag älskar honom, över allt annat som går att älska, och vi har så jäkla roligt tillsammans....vi älskar varandra


~Jag och älsk~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag är en flicka som funderar väldigt mycket, en som tänker och tänker och som annalyserar allt, allt.
Vilket inte alltid är till min fördel, jag kan krypa in i mig själv och bara sitta och fundera och fundera i timmar, på små saker som har hänt, på små saker som jag vill ska hända och små saker som jag vet aldrig kommer hända.
Jag har alltid varit en flicka som funderar mycket, drömt mig bort till fantasiplatser och andra världar. Allt som har med romantik och vackert att göra. Jag vill ha allt det där.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Längtar till v.32....då kommer Ninni och Andreas hit, och vi ska ha en underbar vecka tillsammans med massa mys.
Jag saknar er!!!

~

Ha en fin måndag!!!
SMACK




.....


~Helgen har varit  väldigt knepig~






Min namnsdag

Idag har jag namnsdag... det fina namnet Caroline =)

Historik och betydelse

Karolin eller Carolina är ett kvinnonamn, en femininform av latinska mansnamnet Carolus som kommer från det fornnordiska Karl som betyder karl eller fri man. Caroline i sig själv betyder "fri kvinna"

Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1600-talet. I slutet av 1800-talet var Karolina ett modenamn.
Numera är Caroline en vanligare form än Karolina. Den 31 december 2005 fanns det totalt 36 078 personer i Sverige med namnet Karolina/Carolina, varav 10 932 med det som tilltalsnamn/förstanamn.
År 2003 fick 533 flickor namnet, varav 82 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Sitter i soffan och väntar på att min mat i ugnen ska bli klar... lax med grönsaker... IGEN... men jag älskar lax och det är såååå lätt att göra...
Jag har verkligen haft en riktigt avslappnande dag i solen, jag behövde verkligen det, för dom sensate dagarna har jag varit väldigt trött, somnat överallt... ovanligt trött..känner mig ganska trött fortfarande men jag hoppas att jag är utvilad till imorgon, då e det jobb igen och sen ska vi fira fina Linda. Det ska bli jätteskoj att träffa alla tjejerna igen.

Som jag nämnt tidigare så har jag ju börjat min lilla diet.. det går riktigt bra faktiskt, trivs väldigt bra med den, men det är med största sannolikhet att det är därför jag är så trött, men jag hoppas att det blir bättre med det.
Iallafall 2 kg lättare på en vecka... jag är glad.. =) Kommer snart en plattå då man kommer stå still ett tag men det får man ta och sen kör man igen. Får se när det kommer bara.
Jag ska ju vara sååå fin på våra bröllop vi ska på i sommar 2 måndare till det första... så jag ska nog hinna tills dess. =)
Jag har tittat på en del klänningar som jag ev ska ha på bröllopen, och som tur e kan jag ju ha samma klänning pga att det är helt olika kretser.. !! BILLIGARE!

Det blev ingen Eddie Izzard i December... biljetterna kostar runt 700-800 kr, och jag som inte är en rysare på engelska har himla svårt för att höra vad han säger... han pratar väldigt otydligt. Så det hoppade vi över.

Nu tror jag att min mat är klar.
MUMS


Ingen vindpust

Jag har tillbringat dagen med att städa och sola på terrassen, riktigt varmt har det varit... vårt hus ligger så inhägnat att där inte kommer en vindpust och dåååå blir det varmt och man kan inte ligga kvar så länge.
Men visst är det skönt att kunna ta av sig alla tjocka kläder och känna värmen mot huden. Underbart.


soliga dag

Ikväll blir det ett snabbt inlägg... jag har extrem huvudvärk sen ett par timmar tillbaka och vill bara sova, för i morgon ringer klockan igen 07.30.

DAGEN:

Vaknade sent, syster kom in till mig vi såg klart filmen som vi påbörjade i går kväll

Åt frukost på terassen i strålande sol

Åkte hem till mormor och tittade på alla saker hon ska slänga.    fick med oss var sin klocka som var väldigt fina, och lite kläder... =)

Lunch med Mamma på Millenium i solen, mysigt.

In till stan för att få nya linser

Försökte sova bort min huvudvärk, gick inte så bra

Riedel-glas provning på golfklubben. Väldigt intressant och man fick verkligen en tankeställare,
SÅ OM NI FÅR CHANSEN ATT GÅ PÅ EN RIEDEL-PROVNING.... GÖR DET.

          

       

Godnatt


Mina läsare

jag har som ni märkt inte skrivit på två dagar... illa... men det har varit en fullspäckad helg.
så här kommer en snabb uppdatering.

Kvällen hos Joise och Alex, var riktigt trevlig, med mycket god mat och massa skratt  och spel.. tog taxi hem strax efter 01.00.
Jobbade hela lördagden från 11.30 till 17.00.... 18.00 kom girlsen, så det var super-turbo fart här hemma den timmen.. haha, men jag hann... FAKTISKT... städa, duka, skära upp alla grönsaker (tacos) steka köttfärsåsen, byta kläder. sminka mig, göra huset mysigt, tända alla ljus, sätta på mys musik.... PLING PLING 18.00....Jag tyckte jag var riktigt snabb...
Vi hade en väldigt trevlig kväll och eurovision såg vi ju.. så klart... och enligt mig, vann helt klart rätt låt. =)
Tjejerna begav sog vid 01.00 tiden, och 08.00 ringde klockan i morse.
Pappa och snickaren skulle komma 09.00 för att byta ut vår bänkskiva, vasken, blandaren i köket... dte gick snabbt.. på mindre en 1 timme och 30 minuter så hade vi ett nytt kök. Det blev sådan skillnad, och både jag och älsk är supernöjda. FIIINT.
10.30 kom Millan med hennes karl, Millan skulle får knådning, så det gjorde vi och sen började jag jobba 11.30 och sluteda 20.00, så jag har typ precis kommit hem efter en rolig jobbdag,
Jag har tagit en varm dusch och myser nu i soffan, det är det bästa som finns efter en lång dag med jobb och fokus. Och det är ju inte så att man jobbar med ett stillasittande jobb precis nej nej, här sitter man inte ner 20 minuter på 8 timmar... hehe.... Jag gillar det iallafall.
Älsk är och firar hans halvbror på Assatorps GK. och syster är hemma på besök från götet och kommer om en stund, hon ska sova här.

Lite bilder från helgen kommer här:


Lille charmknutten


Alex och Josie


Melodifestivalen och Fruktsallad


Nu ringde älsk och är på väg hem, MYS.

Nu ska jag fira söndagskväll.


Puss


Eddie Izzard



KAAAAAAAANNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSKKKKKKKKEEEEEEEEE, ska gå och se honom i malmö i december...
väntar på älsks besked bara!! JA EL NEJ???

Mys-fredag

Gårkvällens-jobb i bilder!!


Dom söta små tanterna ggr 89st


Lotteribordet som dom hade med sig

Jaaa....tanter e för söta!!

Idag har jag knådat, på förmiddagen, och sen körde jag in till stan för att ordna batteri till farmor och såklart handla all mat inför morronkvällens middag med girlsen...sen blev det ju såklart annat inköp också...men men..


MIDDAGEN!!

Ikväll ska vi hem till josie och alex på  middag!! ska bli så trevligt..
Innan dess ska jag och älsk till millenium på afterworken, så det blir en helkväll!!
Längtar sååå till ikväll....

Ska gå ut i garaget och hämta ölen som kristian snart kommer och hämtar, sen blir det duschen och styling..

ha en mysig fredags-kväll.
PUSS

regnet det bara öser ner... och ja..

Kort dag idag nere i skanör.... sitter inte fel ibland. jag vet nämligen inte hur många jag har när jag kommer till detta företaget så jag vet aldig om det blir en kort dag eller en lång dag.. =)
Åkte förbi mamms på jobb och åt lunch med henne och kollade igenom schemat för juni och juli. ser bra du, mycket jobb.
På vägen hem började det regna... trååååkit
Ska snart bege mig till nästa jobb och tanterna.. hihi..
Men ska ta och sluta ögonen en halvtimme, blir så trött av alla piller jag måste ta för att inte ha ont och ligga och kräka, jäkla mensvärk. Men jag är van vid den,

Godnatt


MIDDAGEN IGÅR BLEV SÅÅÅÅ GODUMLIG... JAMMI.. OCH ÄLSK ÅT DEN MED MIG..MYSSS

Knasiga dag

Har precis kommit hem från Malmö och jobbet.
Gick in om konsum för att handla middag för kvällen, det blir lax... älskar lax och jag är en mästare på att laga det!! =)

Kanske blir så att jag får äta själv ikväll... Älsk vill ut och käka med Vinc, för att han är borta i två veckor sen, och det kan jag förstå att han vill, men tråkigt, med tanke på att detta är vår ända kväll denna veckan som vi kan äta tillsammans själva. Men vi får väll se.

Middagen ikväll blir, med eller utan Älsk:



Imorgon blir det långdag med jobb. Först massa behandlingar och sen servera för husmorsföreningen.. haha.. lika skoj varje gång.. NOT!!!
TANTER alltså, många är dom och lotteri ska dom ha, och gud så mycket skitsaker...men dom har skoj iallafall, det syns i deras ögon att dom lever för dessa kvällar...jag ska ta lite bilder i morgon, så ska ni få se..
Det blir ingen paus mellan jobben i morgon så, jag kommer inte "inlägga" försen på kvällen..
Men vem vet... det kan dyka upp något nytt ikväll, så håll utkik.

Hade lite överskottsenergi mellan behandlingarna idag:

   


Himlen var riktigt cool idag från 11 våningen mitt i Malmö:



och sen blev det skitväder igen... hänger inte alls med i denna knasiga "väder-världen" nu... ska man ta på sig, för vamt väder, och ha med sig paraply och vinterjacka, eller ska man ta på sig regnkläder, och han med linne och shorts.

Nää, jag förstår inte, kan det inte bara vara varmt och regnfritt alltid... så mycket lättare det hade varit.....

I - LANDS PROBLEM!!

ha det gott
xoxo

natti

Godnattis, nu ska jag nanna. Ska ta bussen 07.09 till jobbet, så nu är det dax för kudden.

Ha en skön natt
KRAM

klipp 2

Nu när jag vet hur man lägger upp youtube-klipp,,,,(vilket inte var så svårt) så kommer här ett till.


Man kan ju inget annat än att skratta och rysa på samma gång

Youtube-klipp

Älsk hade lagt upp ett riktigt bar youtube-klipp på facen... Ni måste bara lyssna på detta... det är det grymmaste jag har hört... och ni måste lyssna på hela.



Riktigt bra va!!!! Kommentera!!!

Nu ska jag fixa mig sommarfin.

underbara dag

Oj oj oj, nu börjar det hända saker på bloggen... fler och fler som blir fasta besökare, himla skoj tycker jag.
Ni får hemskt gärna påverka bloggen lite mer om ni vill... Vad vill ni veta? Vad tycker no jag ska skriva om, ibland sitter man lite fast... eller näää egentligen inte, =) Men ni får gärna ge era synpunkter och kommentera lite mer, det tycker jag att ni är dåliga på... hihi..
Tack angelica för ditt fina inlägg... vi måste verkligen ses snart! MIDDAG??

Kom nyss hem, packade upp sakerna som inhandlades på Ikea.
Jag har spenderat dagen med Joise, Alex och lille Vilgot, vi har haft det väldigt mysigt. Tog en promenad i solen, märkte att jag hade helt för mycket på mig... VARMT! Vi tog en kaffe på Björns uteservering, Alex åt glass... =) Mycket mysigt, med strålande sol och en Latte..
Sen begav vi oss på husvisning!!! Josie och Alex ska hyra ett hus i vellinge och vi var och tittade på det... det är sååå mysigt, dom kommer få det så bra!
Ser fram emot många trevliga kvällar där hemma =) *PIK*
Älsk är och spelar golf... haha... förvånade???? Han kommer hem vid 22.00 tiden och jag har huset för mig själv, ibland e det bara så skönt, idag är det en sådan kväll... skönt... men ibland e det inte så skoj heller... Vi träffas ju inte så mycket... någon vardagskväll i veckan, sen jobbar jag ju helger. Så vi träffas mest när vi ska bort tillsammans eller om vi ska ha gäster. Än så länge funkar det jättebra, men vi längtar nog båda till den fredags- el lördagskvällen, då det bara är VI... jag tror vi skulle behöva det, bara sitta och prata och dricka lite vin. Men den kvällen kommer, snart hoppas jag..
Jaha, vad ska jag göra ikväll då... enda dagen ledig denna veckan, jag ska nog ta och göra mig en brun utan sol behandling. Nu när solen är så varm och skiner varje dag, så vill man ju kunna visa lite bar hud, och just nu ska jag nog inte göra det, stackars människor... kommer ju bli bländade.
Så det passar nog bra idag.
Sen ska jag ta och göra mig en fin köttbit med sallad. har ju börjat på min sk. diet idag... fick alla produkter i går, så nu jäklar, sommaren närmar ju sig och på det senaste året har jag gått upp 10kg. NOT SO FUN!! skärpning clinen!!!



FINA FAMILJEN


Alex och det fina huset


Charmtrollet

KRAM KRAM

Ny design~igen

Vaknade nyss.....och halva dagen har ju redan förvunnit!!! Ångest, men jag bestämmde mig när jag gick och la mig att inte sätta klockan, så jag får sova tills jag vaknar... händer aldrig, tom på helger då jag är ledig sätter jag klockan, det är ju så synd att gå miste om en hel dag då man e ledig.
Så tänker jag. Men jag behövde nog få sova ut idag... sover aldirg så här länge, men det behövdes, och nu är jag fitt for fight.
Josie ringde nyss, det blir nog en Josie-dag idag!!! Vi har alltid så mysigt, och avkopplande, tar dagen som den kommer, och planerar inget... ME LIKE.
Så ska hoppa in i duschen nu och göra mig vacker...

Ha en underbar dag allaihopa.

~Förresten, vad tycker ni om min nya design...??? Kommentera!!!~

Långt inlägg

Fredags-kvällen blev väldigt lyckad, trotts jobb.
Men det var ett väldigt skoj sällskap att servera, vinprovar-gäng, som åt 5-rätters med vin-meny.
Jag slutade vid 11.30... snabbt hem och bytte om, och begav mig till millenium i ösregn.
Sånt ös där va... och så roligt, och för en gång skull fick man träffat lite nytt folk. Bor man i Höllviken och har gjort det i hela ens liv, så känner man dom flesta och alla ansikten är bekanta.. men i fredags var där mycket nya ansikten, så det var trevligt.
Lördag: Full rulle på jobbet, eliten var och tävlade på vår bana. Så mycket folk, men vi var mycket folk inne också, så vi var förberedda, blev nästan för lite att göra ett tag.. hehe.
Jag och älsk, tog taxi in till Casinot, för att tillbringa en mysig kväll med god mat och mycket spel. Vi tog inte taxi hem försen kl. 02.00.. TACK ALLA FÖR EN MYCKET TREVLIG KVÄLL.

FÖRRESTEN, KANSKE SKA VARNA ATT DETTA BLIR ETT LÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG!!!

Söndags, jobb igen till 20.00, sen hämtade vi hämtemat och mös i soffan framför en söndagsfilm på 3:an...(tror jag den gick på) "galen i kärlek", hette den iallafall.
Älsk tog en runda till Mille och träffade en vän.
Väldigt skönt att ha en slappe-kväll i soffan.... MMMYS

Klockan ringde helt för tidigt idag, så jag tog sovmorgon... faktiskt, det var tur att jag jobbade där jag jobbade idag, för jag hade inte pallat massa krav idag inte... Jobbade iallafall till 12 bara, sen hämtade jag Älsk, vi for till ikea under lunchen och fixade allt till köket, som ska fixas..
Bänkskiva, diskho, blandare... men när vi kom hem hade vi köpt för stor diskho, så nu får älsk in och hitta en ny fin en... =)


Så här såg jag ut idag..

Faktiskt så är det ju så att jag älskar gå på ikea... men älsk min vill bara så fort som möjligt därifrån... han bara rusar igenom... haha... ingen bra idé att ta med sig mannen dit, nästa gång får det bli någon av girlsen.

Ikväll 18.30 började sommargympan för i år nere på stranden vid vatten-skidsklubben. Och jag och mamms var där.
Hade inte så stora förväntningar utan åkte mest dit för att se var det var. Men gud så skoj det var... och det var strålande sol och havet glittrade och musiken pulserade ut ur högtalarna... SÅÅÅÅ vi ska försöka gå fler gånger.



Jag bor verkligen i en mysig by.

Dom har även ett pass på lördagsmornar, med yoga utomhus vid stranden det med, funderar på att gå på det, när jag inte jobbar. Låter ju så mysigt.
Ja jag ska nog försöka att gå dit och se hur det är.. men det börjar inte försen den 6/6...

Älsk hade lagat mat till mig, mamms, papps och Kristian (älsk´s nära vän) när vi kom hem, så det blev några glas vin efter träning.

VET NI VAD... jag blev faktiskt ledig imorgon, eller inte helt ledig, men jag skulle haft mitt företag i malmö i morgon men det var för få bokade så vi förde samman två dagar på en (onsdag) istället, sååååååå ledig tisdag... hmmmmm vad gör man... jaja, ska ner till firman en sväng och göra klart det jag påbörjade i förmiddags, men sen... sen är jag ledig.. ja... vi får se vad jag hittar på.. kanske tar en runda till stan ändå, eller så blir det kanske fika med josie, eller en runda till stranden.. hmm... gud vilka valmöjligheter jag har... ska nog inte bestämma något, utan bara se vad dagen bjuder på.

hehe, tänkte precis skriva.... "nää, ska gå och lägga mig nu".. och varje gång jag skriver så, är det ju för att jag måste gå coh lägga mig, för att jag ska upp tidigt, eller att det är en lång dag dagen efter, men jag kom på mig själv, att jag behöver inte gå och lägga mig, jag ska ju inte upp, det kan ju faktiskt hända att jag sätter på en film i sovrummet. Det är mysigt..
Ja, ska nog ta och göra det nu.

GODNATTIS...
ps. (kanske inte blev såååååå långt inlägg) ds


IKEA

Snart ska jag och älsk till IKEA och titta på bänkskiva m.m... antar att man har gjort av med en del pengar på vägen hem, det är sååå himla svårt att bara låta allt fint vara kvar.. där gör det ingen nytta, finare hemma hos mig!
Men först ska jag jobba en timme till!!

Helgens händelser kommer ikväll, efter min utomhus gympa på stranden.

PUSS

Återkommer

Återkommer imorgon!!

Paus

Nu har jag slutat på mitt ena jobb... 18.00 börjar jag på nästa!
Älsk, mamms och papps, ska till millenium och rocka till "Micke X-tra allt". Jag är så avundsjuk, hade mycket hellre suttit med dom och ätit och druckit lite vin, och lyssna på ett riktigt bra band. Älsk kanske tom får gå upp och ta trummerna någon låt, det brukar han göra.
Jaja jag slutar 00.00... och dom slutar spela 01.00, så jag kanske hinner vara med en liten stund. Det hade vatt skoj.

Nu ska jag slappa.

puss


Dagen i bilder









Nu ska jag och älsk spela golf, sen ska vi äta på fiskekrogen i skanör.
Sen är det ju Hockey ikväll..

PUSS

I väntan på Josie och Ville

Igår hade jag en mysig dag, först 8 behandlingar, och jag hade en väldigt trevlig lunch med Anna.....sen hem till Sara vid Möllan och bytade massage.. Hon tog mina underarmar.. skojja att dom har blivit muskulösa sen man blev massör, har tom en sådan häftig rand mellan musklerna på armen.. Men det innebär att där är en hel del att jobba med, vill ju inte få carpaltunnel syndrom, det är nog inget skoj. så knådning, knådning, knådning, jag har ju redan fått början till det, så nu gäller det att hålla det borta, iallafall... det var sjukt smärtsamt och ta underarmarna, men mkt nödvändigt, jag är RIKTIGT öm idag!! haha
Efter det, tog jag och mamma en helkväll i stan, shopping, men inte så jättemycket, mest fika, köpte en jeanskjol hos syster...Massageolja, pronaxen, och lepsyl.


Snabbt hem för att byta om och fräscha till sig, ner till puben, grabbarna skulle se championsleague så jag linda, cilla(syster) och mamms, satte oss och tog upp ett helt perfekt bord för dom som ville se matchen... haha... dom fick sitta på stolar lite utspritt, detta tyckte vi var skitskoj. två flaskor vin och 3 timmar senare, cyklade vi hemmåt. NATTI.


bild 1: Systers nyinköpta jacka på modemässan.... GUUUL
bild 2: Så såg jag ut igår
bild 3: Linda
bild 4: Vin & Vitlöksbröd



Snart kommer Josie och ville vilgot, myspys-dag ska vi ha, bara slappa och inte planera något, och man får ju ingen ångest heller när det är kasst väder. PERFEKT!

Började läsa lite smått i en bok som vi fick i lördags av våra gäster emma och andreas... hahha... helt sjukt rolig,
Den innehåller: (texten på baksidan)

"Komikern David Batra och hans team av lappletare har dammsugit Sverige på arga lappar i tvättstugor, trapphus och kontorspentryn.......m.m."



bild 5:
Bokens framsida
bild 6: Bokens baksida

Nu ska jag duka fin fint, Jag får ju snart finbesök

HA EN UNDERBAR DAG
KRAMAR




Kudden

GODNATT!!!
IMON KOMMER JOSIE OCH VILGOT... HELDAG..MYSPYSIGT

Tisdag

Jobbat hela dagen, sen gick jag till Vero Moda och hälsade på syster yster, som jobba. Jag kom lagom till hennes lunch, så vi gick till E-House och tog en kaffe, och delade en hallonmuffin. Mums.



Provade en massa kläder och jag och syster bestämde att vi ska ha en shoppingdag efter nästa löning.. oj oj oj... så idag provade jag en massa nytt och fick lite inspiration till dagen med stor shopping.

handlade lite idag iallafall.
Tänkte att jag skulle ta upp min gamla konstnärliga sida och se om den finns kvar, så jag köpte ett stort skissblock och pennor, det var längesen jag gjorde det, Jag skissade väldigt mycket förr.

Här är mina köp för dagen:



Älsk är och handla kött, så han kommer stå vid grillen med en kall, och jag kommer stå vid spisen med ett glas rött.
~VI SKA HA KVALITETSTID TILLSAMMANS~

Ha en fin tisdagskväll
KRAMAR




Away from her

Såg precis en riktigt riktigt känslosam film. Drama "Away from her". Den handlade om ett äldre par i 60 års åldern, som varit gifta i 40 år, där kvinnan helt plötsligt får diagnosen alzheimer.. och deras väg igenom sjkdomen.
I slutet av filmen spelade dom en låt som hette "helpless"... låg i soffan och bara  blundade och lyssnade på låten, väldigt gripande låt.


Nu ringde Josie......GIRLTALK


Pizza

Mmmmmm.....gott va det... nu är jag propp mätt och ligger i soffan & väntar på Älsk!


Egen tid & Synd

Har min egen tid, jag skulle egentligen följt med Familjen till halmstad och tittat på vår häst som är till start ikväll, men i sista sekund hoppade jag av....NEJ... tänkte jag... när jag jobbar så mkt som jag gör, och träffar folk så mycket som jag gör, hinner jag aldrig vara för mig själv... vilket är fruktansvärt viktigt..
Jag är en grymt sällskapssjuk person, men iblend, nån gång då och då.. känner jag bara för att stänga in mig och bara vara JAG!!
Det är jag ikväll.... UNDERBART!
Synda!!! Ja för det ska jag, efter en riktigt fullspäckad helg, ska jag snart köra och hämta min PIZZA.
Det är inte så ofta jag är supgen på det, men IDAG, e jag sugen... riktigt sugen... så då e det totalt värt det.
mmmm,,, räknar ner minuterna tills jag ska åka och häma denna delikates...jammi..

KRAM


Helium

Kvällen igår blev riktigt rikgtigt lyckad,...
2 ascoola outsfits kom innan för dörren med MC-klädsel kl.19.00
Grymt coolt.
Kvällen blev högljud, med besök från mamma och pappa... mkt trevligt.
Vi spelade spel.. haha... RISK och Par spel... det är faktiskt väldigt underskattat med spel... vi tycker det är skitskoj iallafall jag och älsk.
Vi spelade så länge att vi glömde bort tiden.. kom ihåg att efter maten var kl. 22.00... och då tyckte jag att "herregud, är den inte mer" =) Nästa gång jag tittade på klockan var den 04.00..... och jag som sa att det inte skulle bli en föööööör sen kväll.. haha.
Vi tog fram min fina happy birthday ballong som jag fick när jag hade 25-års fest i februari.. HELIUM.
HAHAHAH... vilken avslutning, vi låg nästan på golvet och skrattade alla 4... DET var riktigt riktigt asball... hahha... och kl. 04.30 är det dessutom dubbelt så skoj, med ett par glas i kroppen och tröttheten börjar komma smygande...
Ja 04.30 blev det kudden.
klockan ringde 09.30....hem till farmor och ta ut hennes utemöbler, en lite kort trevlig fika, och sen iväg till jobb, med ordentligt att göra..
När man jobbar så e man ju helt uppe i det och man märker ju inte hur utmattad man e, så det är alltid lika skoj at jobba, men i bilen på vägen hem.... DÅ kommer det!!
Nu sitter jag, cilla, lotta, william och älsk och ska se van vetaren hos oss...

nu börjar den,.. puss


helium intag 04.30


spel spel spel


Nu är det dax för van vetaren.

KRAM


Helgens bravader

Kvällen igår, blev superlyckad!!
Så trevligt!! Fisken blev fantastiskt god, och farmors bullar var riktigt uppskattade. hihi. som alltid.
Vi drack kaffe, och amarulla och massa olika whiskey och har man två riktigt talangfulla musiker i huset så blir det en del låtar på gitarrerna och lite allsång. Sådant är ju så himla mysigt!!  Och vilka bra låtar dom fick fram... ja vi hade så trevligt så vi gick inte och la oss försen kl. 02.30.. Och tro mig, det kändes i morse kl. 07.00 då klockan ringde igen... dax för jobb...fullbokat på banan hela dagen, och massor med danskar och norskar.... uuuuu.... har så svårt för att föstå vad dom säger.. så massa skratt blev det.. Inte en lugn stund på jobb heller...
Ikväll ska vi ha gäster igen... Då kommer Emma och Andreas och dom ska natta över, så jag kan nog räkna ut att det inte blir någon tidig kväll ikväll heller.. haha... dom e det fart i... alltid lika skoj!
Imorgon ringer kl. 08.00.. ska hjälpa farmor hela förmiddagen och sen 11.30 börjar jag jobba igen..
Jobb Jobb Jobb...

ja, riktigt lyckad helg, med väldigt lite sömn.
Men men man e ju fortfarande ung... tihi.

Mina fina spettshandskar som jag köpt på tradera kom igår.... fin fina..

PUSS


Gäster

Hej alla..
igår blev en låååång dag, men duktig va jag.
Farmor knackade på dörren kl 8.30... och vi började med trådgården.
Kl. 10.00 hade jag en behandling och sen tillbaka hem och fixa med farmor till kl. 14.30... och sen fick farmor lite massage.. Det blev sååå himla fint runt vårt hus... vi är inte riktigt klara, men allt man ser från gatan e superfint...=) STOLT!!!
16.00 började jobbet... alla som skulle fira valborg kom och åt, och det var många, och skoj va det... bålet började kl.20.00 och som tur va så såg även jag lite av det, man såg det från restaurangen... så lite vår-känsla fick man allt.. och herregud vilket underbart väder det blev,... DET va längesen vi hade det så på valborg.. tihi...kanske blir en kanonsommar. Hoppas..
Jag slutade inte försen kl. 22.30.. så när jag kom hem, satt Älsk och väntade på mig med en film, det var allt vi orkade med.
Idag har vi tagit en långpromenad, först till graven, sen till farmor och sen till mamma och pappa... mysigt, vi kom nyss hem från ica och ska om 45 minuter ha gäster... =) men allt e preppat för en god middag... Först: Mousserande med jordgubbar (flickorna), Dry martini med kex och tapenade(killarna), sen till middag blir det, Grillad lax, inbakad i folié med persilja, dill, smör och salt, med nypot, romsås, hollandaise, och gröna sparris, efterrätt, kaffe, avec, farmors bullar!!!! Dom är bara bäst dom bullarna... haha har redan ätit två idag!! tihi. Mums.
mamma och pappa bara skakade på huvudet när dom insåg hur lite tid vi hade kvar innan gästerna kom... men jag och P är ett bra team.. så att vi tom kan ta en lite paus innan folket kommer... han ligger och vilar i sovrummet  och jag bloggar lite.
Nä ni.. nu väntar ombyte och ett glas mousserande med Jordgubbar.

Ha en fin första maj och demostrera på..

Puss

RSS 2.0