Långt inlägg

Fredags-kvällen blev väldigt lyckad, trotts jobb.
Men det var ett väldigt skoj sällskap att servera, vinprovar-gäng, som åt 5-rätters med vin-meny.
Jag slutade vid 11.30... snabbt hem och bytte om, och begav mig till millenium i ösregn.
Sånt ös där va... och så roligt, och för en gång skull fick man träffat lite nytt folk. Bor man i Höllviken och har gjort det i hela ens liv, så känner man dom flesta och alla ansikten är bekanta.. men i fredags var där mycket nya ansikten, så det var trevligt.
Lördag: Full rulle på jobbet, eliten var och tävlade på vår bana. Så mycket folk, men vi var mycket folk inne också, så vi var förberedda, blev nästan för lite att göra ett tag.. hehe.
Jag och älsk, tog taxi in till Casinot, för att tillbringa en mysig kväll med god mat och mycket spel. Vi tog inte taxi hem försen kl. 02.00.. TACK ALLA FÖR EN MYCKET TREVLIG KVÄLL.

FÖRRESTEN, KANSKE SKA VARNA ATT DETTA BLIR ETT LÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG!!!

Söndags, jobb igen till 20.00, sen hämtade vi hämtemat och mös i soffan framför en söndagsfilm på 3:an...(tror jag den gick på) "galen i kärlek", hette den iallafall.
Älsk tog en runda till Mille och träffade en vän.
Väldigt skönt att ha en slappe-kväll i soffan.... MMMYS

Klockan ringde helt för tidigt idag, så jag tog sovmorgon... faktiskt, det var tur att jag jobbade där jag jobbade idag, för jag hade inte pallat massa krav idag inte... Jobbade iallafall till 12 bara, sen hämtade jag Älsk, vi for till ikea under lunchen och fixade allt till köket, som ska fixas..
Bänkskiva, diskho, blandare... men när vi kom hem hade vi köpt för stor diskho, så nu får älsk in och hitta en ny fin en... =)


Så här såg jag ut idag..

Faktiskt så är det ju så att jag älskar gå på ikea... men älsk min vill bara så fort som möjligt därifrån... han bara rusar igenom... haha... ingen bra idé att ta med sig mannen dit, nästa gång får det bli någon av girlsen.

Ikväll 18.30 började sommargympan för i år nere på stranden vid vatten-skidsklubben. Och jag och mamms var där.
Hade inte så stora förväntningar utan åkte mest dit för att se var det var. Men gud så skoj det var... och det var strålande sol och havet glittrade och musiken pulserade ut ur högtalarna... SÅÅÅÅ vi ska försöka gå fler gånger.



Jag bor verkligen i en mysig by.

Dom har även ett pass på lördagsmornar, med yoga utomhus vid stranden det med, funderar på att gå på det, när jag inte jobbar. Låter ju så mysigt.
Ja jag ska nog försöka att gå dit och se hur det är.. men det börjar inte försen den 6/6...

Älsk hade lagat mat till mig, mamms, papps och Kristian (älsk´s nära vän) när vi kom hem, så det blev några glas vin efter träning.

VET NI VAD... jag blev faktiskt ledig imorgon, eller inte helt ledig, men jag skulle haft mitt företag i malmö i morgon men det var för få bokade så vi förde samman två dagar på en (onsdag) istället, sååååååå ledig tisdag... hmmmmm vad gör man... jaja, ska ner till firman en sväng och göra klart det jag påbörjade i förmiddags, men sen... sen är jag ledig.. ja... vi får se vad jag hittar på.. kanske tar en runda till stan ändå, eller så blir det kanske fika med josie, eller en runda till stranden.. hmm... gud vilka valmöjligheter jag har... ska nog inte bestämma något, utan bara se vad dagen bjuder på.

hehe, tänkte precis skriva.... "nää, ska gå och lägga mig nu".. och varje gång jag skriver så, är det ju för att jag måste gå coh lägga mig, för att jag ska upp tidigt, eller att det är en lång dag dagen efter, men jag kom på mig själv, att jag behöver inte gå och lägga mig, jag ska ju inte upp, det kan ju faktiskt hända att jag sätter på en film i sovrummet. Det är mysigt..
Ja, ska nog ta och göra det nu.

GODNATTIS...
ps. (kanske inte blev såååååå långt inlägg) ds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0