vilket meck det är

Nu är allt fixat och alla anmälningar, och spärrningar är gjorda... nytt kort är beställt, nu är det bara min försäkring som ska fixas, så att jag kan få en ny telefon. det är ju fasen vad mycket jobb det blir. Jag har hållt på hela dagen. Nästan =)
Idag har jag och syster och filip haft en underbar dag på askims badstrand, så varmt det var och massor av folk, och lite bränna har man fått... underbart skönt va det. Filip började jobba vid 4 så vi körde tillbaka till stan och lämnade av honom på casinot och jag och syster körde och handlade lite gott för kvällen, Ikväll blir det en lugn myskväll. 2 systrar, bra film, packning, massa frukt... en toppenmysig kväll helt enkelt.
Ska köra ifrån 6.00 imorgonbitti, för en fullspäckad dag i malmö.
Nu ska jag ta en vaaaarm & lååååång dusch, sen blir det filmmys i bäddsoffan.
Så skönt det har varit att komma ifrån några dagar. Jag känner att för varje dag som går kommer gamla carro tillbaka, sakta... men jag växer för varje dag... jag funderar mkt... könner efter mkt... och under tiden kommer man fram till saker och ting och... jag BÖRJAR hitta mig själv igen.... men det kommer ups and downs hela vägen... man i slutet ska det bara vara ups... thats it.

ta hand om er alla underbaringar.
kommentera gärna, ni börjar ju faktiskt bli fler och fler som hittar hit.
Kramar om er

Ohhhh, just det... tog massor av fotton igår och under kvällen.... men som ni förstår är dom bilderna borta... pga att jag tar alla bilderna med telefonen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0